HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1630/1662) > >>

Schmatzy:
Regnar, ha nem gond, ide tudnád mellékelni a reklamáló és a válasz emilt? Kíváncsi lennék rájuk.

regnar:
Ritkán járok errefele, de a jó @#>@@[] &   &#[@&## &@#@{  büdös  @{&#&@]&#@{&#& és egyébként is @&{[]{ &&# síp síp síp &@[]{#&{ az RTL Klubnak. Mér kellett a Jackie Chan filmből kivágni a felét? még a történetet sem lehetett követni.

Hogy a  .,?@{#&Đ[{ &^˘°   ^˘°˛`^@@&{              &@&{&ˇ^ˇ^˘˘~ˇ˘

És akkor még finom voltam...

RTL Klub        

UPDATE

Annyit azért a teljesség kedvéért ideírnék utólag, hogy a tegnapi "reklamáló" e-mailomra ma délelőtt válasz érkezett, igaz, nem lettem kisegítve, eléggé habduma volt, de válaszoltak, személyes - nem sablonszöveget - ezt azért eléggé korrekt hozzáállásnak nevezem (jó az is hozzátartozik, hogy nem anyázva, hanem konszolidált stílusban írtam meg a levelem, nem agresszív stílusban), mert pl a Kodak-magyarország, HP, TV2 stb... még infokérésre sem válaszol, nemhogy kritikára...

Schmatzy:
Bocs, nem éreztem elég erős késztetést az akut alkoholizmusra. Jelen pillanatban annak is örülök, hogy élek, és hogy nem köpöm ki a tüdőm minden köhögési rohamomkor. Ez van, ki részeg, ki pedig csak göthös...

Troll:

--- Idézet ---Hehe... volt olyan tételem, amit az érettségi napján a folyosón ülve olvastam át.  

Jöttem dühöngeni, mégha nem is kőkeményen káromkodni.... most hallottam a hírekben, hogy tegnap megöltek egy kutyát, háromszor (!!!!!) lőttek bele. Háromszor. A rendőrség pedig, idézem:.."rongálás miatt indít eljárást ismeretlen tettesek ellen" RONGÁLÁS!!!!!!!!!!!!!!! Rongálás, ha megkarcolják a kocsim. Ha lefújják a kerítésem. Behorpasztják a parkoló autó oldalát. De nem rongálás, ha megölnek, kivégeznek egy ártatlan állatot! Hogy kapná őket tökön a kolera.
--- Idézet vége ---
Igen... asszem csak a kínzásért jár komolyabb bünti.

Elf:
Hűűűha....

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése