HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Spidáj:
ROHADJANAK MEG A TANÁRAIM!!!!!!!!!! 1TŐL 1IG.
TEGNAP KAPTAM MEG 70 TÉTELT (TÖRI,MAGYAR,NYELVTAN,MATEK)HOGY MÁJUS 12-13ÁN ÍRJAK BELŐLÜK.
AZ ÉVFOLYAMOMBAN A MÁSIK 2 OSZTÁLY MÁR DECEMBERBEN MEGKAPTA!!!!!
ROHADJANAK MEG!
KURVAANYJUKAT
ROHADÉK TANÁROK!!!!!!!!!!
Spidáj:
Bár már majdnem 2 hónapja de feloszlott a BLINK 182!!!
A KIBASZOTT KURVA ÉLETBE!!!!!!!!!!!!!
HOVA A KURVA VILÁGBA VEZET EZ AZ ÚT HA MÁR AZ ILYEN KURVAJÓ BANDÁK OSZLANAK FEL?!
FASZ KIVAN!!!
BASSZA MEG!!!!!!!!!!!
VTomi:
Most nevezzetek homo idiotusnak, de én is betört orrú mukinak néztem azt az avatart... Egyébként a Hollóból van?
Elf:
--- Idézet ---és komolyan, ezek az emberek arra sem vették a fáradságot, h aszongyák, bocs tévedtünk, vaksik voltunk... sztem el sem jutott a tudatukig...
--- Idézet vége ---
Már az elején sejthetted, hogy ez lesz a vége, nem? Mert ha az értelmesebb, homo sapienshez, és nem a homo idiotus fajhoz tartoznának, akkor eleve nem kötöttek volna bele a "gusztustalan" képbe.. szépen letaroltad őket, ne keserítse meg az örömöd, és bőszen kárörömködj: azok a marhák ennél lököttebek már (remélhetően) nem lesznek. És ha igen, akkor ne állj velük szóba, ha ők keresnek meg Téged, akkor pedig alkamazz egy régi mondást: szégyen a futás, de hasznos. Mielött újra felidegesíted magad más ostobasága miatt. Nem éri meg.
De persze: ez csak egyéni vélemény..
Schmatzy:
Helyesbítek, Nintauson nincs hang, LG-n van. De mi haszna, ha nem tudom beüvöltetni a nappalit?!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése