HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
regnar:
Itt az első:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ekkora hülyeséget... ez most komoly? Ezek ott megkapják a halom támogatást, aztán mivel nem tudnak mit felmutatni kitalálnak valami hülyeséget..
No mindegy...
Nem akarom mondani, de ha Szophoklész, Euripidész és Hésziodosz többezer éve elveszettnek hitt műveinek töredékeit olvasták volna rajta, akkor nem ez iylen kétes értékű, politikailag elfogult lapon jelent meg volna a cikk, mint az Index, hanem a CNN csatornán Breaking News-ban. Ennyit erről..
De egy biztos... Nemcsak a rengeteg művészettörténész, teológus, irodalmár fog anyázni hanem szegény sátánisták is dobhatják ki a cuccaikat, és varrhatnak rá új számot meg vehetnek új könyveket. (Na jó ez morbid volt)
Megnéztem az online dolgot is amit hírdetnek... érdekes.. vannak benne furcsa dolgok. Én azt mondom hamisítvány...vagy rosszul értelmezik. De ez csak olyan megérzés..meg tapasztalat
No fellépek BBC oldalára, mert volt egy link ami oda vezetett, volt valami rádiósorozat a várossal kapcsolatban... kíváncsi vagyok... Bár inkább a halról híres a város, mint a tekercsekről.. remélem sikerül meghallgatnom..
Elf:
...szerintem már most tépik a hajukat, szántják tíz körömmel orcájukat...
avman:
én ugyan nem, de rengeteg művészettörténész, teológus, irodalmár fog anyázni úgy 10 éven belül ezen: http://index.hu/kultur/klassz/pprsz050419/
regnar:
Dátum: Mon, 18 Apr 2005 12:58:45 +0200
Feladó: "Közönségszolgálat és Recepció" <rtlklub@rtlklub.hu>
Címzett: regnar@freemail.hu
Tárgy: RE: Webes beküldés
Kedves Néz"onk!
Levelét köszönettel megkaptuk, azonban a vágással kapcsolatban az alábbi válaszokkal tudunk szolgálni:
Vágatlan változatban a filmek 21 órás kezdettel t"uzhet"oek m"usorra, ami azt jelenti, hogy kb. 11 órakor érnek véget. Sokan - akiknek korán kell kelni a munkanap miatt - telefonáltak, hogy az túl kés"on van.
Az RTL Klub családi televízió, hétvégén az estét a család együtt töltheti a TV el"ott, de ehhez meg kell sz"urni az er"oszakos jeleneteket a gyerekek érdekében.
Utoljára, de nem utolsó sorban meg kell említenünk, hogy a magyar médiatörvény nagyon szigorú (talán a legszigorúbb egész Európában), és komoly büntetést vonhat maga után (pénzbüntetés, elsötétítés, stb) a megszegése. Az ortt.hu weboldalon talál b"ovebb felvilágosítást.
Üdvözlettel:
RTL Klub Közönségszolgálat
Sajnos az én általam küldött levél nincs meg, mert azt az RTL honlapján keresztül küldtem, nagyjából annyi volt benne, hogy miért kellett szétszabdalni, meg ezt nevezik tv premiernek, amiből kimarad egy halom rész, szétesik a történet kohéziója..nem értem miért történt.. valaki hibázott esetleg? Ja és a végére még odaírtam, hogy inkább vettem volna ki egy DVD-t a tékából.. )) Valami hasonló volt, szépen megfogalmazva, ügyeletem, hogy semmi sértő, vagy "agresszív" ne legyen benne.
No a fenti válaszukkal nem voltam kisegítve, hiszen kicsit habdumának tűnik.. Meg is írtam nekik, hogy inkább arra gondolok, valaki hibázott, mert arra hivatkozni, hogy vágatlan film csak 21:00 után mehet le, hát nem tudom itt van pl 20:00-kor ment le a halálos fegyver minden része is, 12-es jellel, és az némileg brutálisabb mint szegény Jackie Chan. Meg a film bemutatójában, amit szinte minden órában reklámoztak benne voltak a kivágott (szerintem baki miatt kimaradt) jelenetek.. Erre a levelemre eddig nem válaszoltak.
szóval akkor nem értem, elég érdekes....
Igen a Kamukémre gondoltam.
Spidáj:
regnar a kamukémre gondoltál Jackie Chan film alatt?
Nekem azzal a filmmel 1 bajom volt csak: szörnyüséges a szinkronja.
Még kábé 1 éve kivettem a tékából mikor belenéztem majdnem sírva fakadtam mikor +hallottam a szinkronját.
Hol van a régi öreg szinkronja? (most nem jut eszembe a neve a fickónak de szinte minden filmjében ő a szinkronja és iszonyat illik hozzá )
És bár én nagy Jackie Chan gyüjtő vagyok (kábé 50 filmje van ) bár nem akkora mint kaine akinek úgy tudom minden Jackie Chan film +van, azt hiszem ezt a filmet max letöltöm.
Nemsokára lesz a Londoni Csapás!
Bár sokan fikázzák nekem azér tetszett.
Pl a forgóajtós verekedés vagy a piaci zseniális volt.
Mondjuk nem nagyon fog6ó pl a Rendőrsztori 1 plázai verekedéséhez vagy a Nagy Balhé 2 finálé verekedéséhez, de kifejezetten jó kis bunyók.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése