Ahogy látom ez mostanában Porthos topicja, de én most elrablom tőle Elmesélem, hogyan építettem karriert a főiskola elvégzése után.
Januárban kaptam meg a diplomám, de nem találtam munkát, úgyhogy a Meló-diákon keresztül helyezkedtem el betanított munkásként egy gyárban. Ez illegális dolog, ti sose csináljatok ilyet
Közben persze figyeltem az álláshírdetéseket. Kb. két héttel ezelőtt jelentkeztem egy céghez, ahova műszaki végzettségű embert kerestek. Mivel én ilyen vagyok, gondoltam megpróbálom. Fel is vettek, én meg abbahagytam a munkát az előző helyen, közben jól összevesztem a Meló-diák főnökével...
Miután felvettek, kiderült, hogy valójában nem is annyira műszaki, hanem inkább gazdasági végzettségű ember kellett volna, ígyhát akármennyire is bírták a fejemet, el kellett hogy bocsájtsanak. Tehát frankón két helyet hagytam ott 2 hét alatt, ezt csináljátok utánam...
Most jönne az a rész, ami miatt ebbe a topicba írtam, el kéne küldenem valakit valahova, de sajnos egyedül magamat küldhetném, azt viszont nem akarom
Okuljatok ebből, legyen több eszetek, mint nekem