HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Punkológus:
--- Kód: ---Ez a ruha most akkor MIBŐL van?
Honnét jönnek elő belőle a csápok?
Hogyan lesz láthatatlan, hogyan változtatja a színét?
--- Kód vége ---
Tony Stark tervezte neki, gondolom, mikor odadta pókinak, akkor nyomtak hozzá, ilyen féltudományos magyarázatott, hogy hogyan lesz láthatatlan. Mert például ott van a kaméleon, aki szinte bármilyen alakot fel tud venni. És miért, mert van neki egy olyan öve, ami a modern technika segítségével készült, hogy ezt megteheti. Ennyi volt hozzá a magyarázat. Itt is lehet beszélni biztos mindenféle különleges anyagról, a számítógéppel van vezérelve és köze van a nanotechnikához.
A képes topicban van egy boritó, amin látszik hogy peter hátán van egy pukli és onnan jönnek elő a csápok
Persze ettöl függetlenül lehet rühelni, hogy nem szép, meg ilyenek.
--- Idézet ---Szerintem a Marvel most feladta a leckét magának, ebből nemigen lehet jól kijönni...
--- Idézet vége ---
Hát ez igaz, ezt még nagyon el lehet cseszni, de már sokan mondták, hogy itt lenne az ideje egy nagytakarításnak a Marvelnél. Nagyon remélem, hogy jól jönnek ki belőle, de eddig úgy tűnik végre hozzámertek nyúlni a dolgokhoz, az meg majd kiderül, hogy jól vagy rosszul.
Gabe:
Úgytűnik Peter totál meghülyült. Ekkora szarból (baszki, szerintem átkéne költözni más topikba, mert zavar hogy muszáj csúnya szavakat használni, egy ilyen képregényes témánál ) hogyan fog kimászni? Vagy a végén egy Dallasos fordulattal elintézik a dolgot? Szerintem a Marvel most feladta a leckét magának, ebből nemigen lehet jól kijönni... Igaz hogy a sztori nagy dobásnak tűnik, de ha marad a regisztrálos dolog, akkor onnantól jópár szuperhős lehúzhatja a rolót (minusz pármillió dolcsi a Marvelnek), vagy ha megnemtörténté teszik a dolgot, akkor meg leégeti magát (szintén egy kis minusz). Kiváncsian várom hogy mi fog történni a Marvelnél, (gyanítom hogy néhány okos tojást, ha vége ennek a szériának, páros lábbal fognak kirúgni a cégtől, köztük azt a nagyeszűt aki kitalálta a dolgot) persze a sztori jónak tűnik, csak félek hogy mi lesz ezután...
kihaeennem:
--- Idézet ---Persze egyszerű. Nem jár semmilyen kötelleséggel, ha akarják akkor bármikor visszahozhatják a kék-pirosat. Kb annyira illik hozzá, mint egy idegen űrlény, aki ruhának álcázza magát.
--- Idézet vége ---
Oké, értem mit mondasz. De!
Ez a ruha most akkor MIBŐL van?
Honnét jönnek elő belőle a csápok?
Hogyan lesz láthatatlan, hogyan változtatja a színét?
A fekete ruhánál legalább volt valami magyarázat, de ez most mi?
Különben is, minek Pókembernek ennyi hülye ketyere? Csak tompítja az érzékeit. Én az elején azt hittem, azért kell neki, mert elveszítette a képességeit.
Benne mindig azt szerettem, hogy egyszerű. Hát ez most minden, de nem egyszerű. Szerintem inkább nevetséges. Persze ez csak az én véleményem.
Punkológus:
Persze egyszerű. Nem jár semmilyen kötelleséggel, ha akarják akkor bármikor visszahozhatják a kék-pirosat. Kb annyira illik hozzá, mint egy idegen űrlény, aki ruhának álcázza magát.
kihaeennem:
--- Idézet ---A ruhát Tony Stark csinálta Peternek, szerintem nem rossz. Egyszerű újítás.
--- Idézet vége ---
Egyszerű?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése