HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
kihaeennem:
--- Idézet ---A káromkodásnak én is ellene vagyok mondjuk, sztem elég zavaró úgy olvasni egy kommentet, hogy a harmada igen kevéssé informatív obszcenitás. (Na, ezt csináljátok utánam! megvolt a kontraszt, mi? )
--- Idézet vége ---
Nagy lófaszt volt meg!
Különben meg engem speciel nem zavar a káromkodás, ha nem öncélú!
VTomi:
Hát, gondolom ez egy akkora változtatás akar lenni mint anno a May néni előtt való leleplezés, és ebből is hasonló könnyedséggel fog kijönni. Etől függetlenül érdekes a dolog. De tényleg biztos az lesz, hogy egyesével jönnek ellene, pedig itt az lenne a poén, ha Baljós Hatos meg ilyenek alakulnának Pókember ellen, aztán jöhetnének éveken át tartó elrablásos meg mindenféle sztorik, amiknek az lenne a vége, hogy a város elhinné, hogy az egész leleplezősdi Mysterio káprázata volt,
A káromkodásnak én is ellene vagyok mondjuk, sztem elég zavaró úgy olvasni egy kommentet, hogy a harmada igen kevéssé informatív obszcenitás. (Na, ezt csináljátok utánam! megvolt a kontraszt, mi? )
Micho:
--- Idézet ---szerintem átkéne költözni más topikba, mert zavar hogy muszáj csúnya szavakat használni
--- Idézet vége ---
nyugi Gabe nekem van egy olyan érzésem, hogy ahogy halad előre ez a Civil War téma, bőven lesz még okunk a káromkodásra
...és itt szabad kell ennél jobb topik a témának?
azért azt nem hiszem, hogy kinyírnák Pókembert, csak "meg akarják nézni", hogy mi történik vele egy ilyen szituációban
Punkológus:
Nem hiszem, hogy Peter-t kicsinálnák, az aranytojást tojó tyúkot nem szokták levágni, inkább csak koncepciót változtatnak. Szerintem az egész Civil War-nak ez lehet a célja. A megkövesedett helyzetek átalakítása. Persze ettöl függetlenül még igen sok minden kisülhet a dologból
regnar:
Mondjuk arra én is kíváncsi lennék, hogy Póki-Pete hogyan tudja ezentúl élni az életét, nem beszélve May néniről...
Ha ezt tényleg komolyan gondolják, és nagyon úgy tűnik, akkor ezek a dolgok visszafordíthatatlan eseményeket fognak kreálni, csak nehogy abba csússzanak bele, hogy ezentúl minden történetük arról szól majd, hogy az összes szupergonosz egyenként csenget a regisztrált szuperhősök ajtaján egy kis teázásra. MErt szerintem így ellehetetlenülnek, pontosan ez volt az egyetlen kiút, különválasztani a magánéletet a "munkától" maszk mögé bújni. Ha most ez megszűnik akkor...
Mindenesetre merész húzás a Marveltől. (lehet, hogy kinyírják majd pókit, mert megunták a karaktert? És ez igaz a többiekre is? Mármint Amerika kapitány barátai maradnak továbbra is a Marvel képregények oldalain, a többiek szép sorban eltűnnek? Egy leplezett nagy "tisztogatásról" lenne szó? - Persze erre kevés az esély, de érdemes rajta szerintem elgondolkodni. - Elég képlékenyre lett csinálva a két szembenálló oldal, gondolom figyelembe veszik az olvasók szimpátiáját, és úgy alakítják az csoportokat, aztán vesszen a férgese, szépen eladják a többieket egy másik cégnek, vagy egyszerűen "cancelt" kapnak, mint nem túl népszerű hősök? Tudom ez elég agyament gondolatmenet, de....)
JAVÍTVA 2006.06.28 18:40
A Marvel.com-on van egy szavazás, hogy ki kinek a reakcióját várja pókival kapcsolatban. A szavazás állása magáért beszél. Kit érdekelnek a szupergonoszok.... Én is 3J-re szavaztam
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése