HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Punkológus:
Kibaszott kurva nagy spoiler, melyet a kneten már ellöttek, de azért ide is berakom, aki amerikából szerzi a képregényeket vagy fájlletöltővel és maga szeret rájönni a fordulatokra az semmi képpen ne katintson a linkre
http://img235.imageshack.us/img235/3848/spidy4qx.jpg
A ruhát Tony Stark csinálta Peternek, szerintem nem rossz. Egyszerű újítás.
kihaeennem:
Elkezdett érdekelni ez a Civil War-os téma.
Ennek kapcsán kicsit olvasgattam ( illetve még olvasgatok ).
Eléggé le vagyok maradva a Marveles történésekben, de könyörgöm, mi ez a ruha, amit Pókember visel az Amazing 529-530-ban? Normálisak ezek!?
Komolyan mondom, felment bennem a pumpa. Ilyen faszságok minek kellenek?
Hát hogyan néz már ki? Meg mi az, hogy láthatatlanná válik, meg változtatja a mintáját, meg csápok jönnek ki belőle?
Ez azért valahol szerintem k.rvára szánalmas...
Ja, és miért néz ki Peter úgy, mint egy tizenéves suttyó? Megfiatalodott?
Punkológus:
Nagyon úgy néz ki, hogy kihat az egész Marvel-re. A kiadót egy ideje sok támadás éri, hogy a bevett kliséken nem akar változtatni és bezzeg a DC. De most a Marvel nagyon elkezdte kavarni a szart és amit hallok, hogy kurva jó értelemben. A megtörtént eseményeket nem nagyon lehet már visszavonni, bár ki tudja mi történik egy olyan kiadónál, melynek az neve, hogy CSoda.
Exiles fórumról.
http://koneko.uw.hu/forum/viewtopic.php?t=...der=asc&start=0
Megyek átnyálazom a knetet
+++
Képregény Net: Fórum: Marvel: Avengers: a 27.oldaltól
Gabe:
Én mint full laikus a szuperhősős témában, feltennék egy kérdést:
Ez a Civil Waros okosság kihatással lesz az egész Marvel univerzumra, vagy ez csak egy mini? (ugyértem hogy a sima normál sztoriban is kiderül hogy ki kicsoda, stb.?)
TOM1:
Na akkor, ugyan megkerestem már egyet az illetékesek közül is,de azért beteszem közösbe is,hogy
1. Nagyon-nagyon felkeltettétek az érdeklődésemet a Polgár Háború iránt(így magyarosan )
2. Nagyon-nagyon nem tudok róla semmi részleteset, ugyanis nagyon-nagyon nem olvastam még egyiket se., meg magyar fórumokat se ismerek a témában
3. Nagyon-nagyon megköszönném anak a személynek(én is küldenék neki egy táltost,ne csak Punkologus örüljön ) aki:
a. A már közkézen forgó scanek fellelhetőségéről bővebb (és valós) információval látna el
b. Esetleg közösen ellátogatnánk Gali DC-s hubjára és ...
c. Az emlitett eseményekkel kapcsolatban magyar nyelvű írásokkal, fórum beszélgetések linkjével rendelkezik és azt megosztaná.
d. ide nem jutott eszembe semmi
Ja és a káromkodás a végére:
"a csudába", "a fenébe", illetve "azt a pék"
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése