HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1595/1662) > >>

Gorgonita:
Szrtem meg nincs mitől tartani, nagyon is logikusan épült fel, miért dönt (nagyon nehezen) Spidey úgy ahogy. A többi szál is amit eddig láttam bejövős. Wolwerine, Kapi, Cage, She-Hulk stb hozzák a legjobb formájukat a helyzetet mérlegelve.
 Vagy jobb lenne ha még mindig ott tartana a Marvel hogy pl a Spidey cím kimerül abban hogy Zöld Manó, Véászmanó, Vertigo, Mászárszék adják egymásnak az aktuális mumus szerepét?
 És bár Ami kapi pártján vagyok a regisztráció ellenességgel, de a kiadót is megértem. Ma már egyre kínosabb a Zorro klisé, hogy a főhősök rokonai semmit se sejtenek a titkolt alteregóról. Miért? Minden hős környezete csupa olyan tagból áll, akit át lehet verni egy szemüveggel, meg hátranyalt frizurával?
 A téma meg a mutáns regisztrációs sztorik után adta, mit adta tálcán kínálta magát.
 Szvsz épp ideje voltmár hogy JJJ az asztal alá szédüljön. Ahogy én annak is örültem, amikor Peter végre felnőtt és elment tanítani, megnősült és May néni is beavatott lett.

Galen:
Na gyertek csillagosok....

Punkológus:
Végül is volt egy Megtorlós boritó, tehát ő is majd belefolyik a dolgokba. Az a gond, hogy már előre látom, hogy mit fog művelni Garth Ennis: ismét jellentősen csökkenti a világ népességét

Micho:
VTomi: félreértés ne essék, nem kötelező káromkodni a témával kapcsolatban, az öncélú vaker nem is tetszik kihaeennemnek, de Punkológus az bírja vazze!  
egy biztos, hogy nehéz (lesz) megállni ezt a Civil Wart anyázás nélkül, tehát tényleg jó ötlet volt, hisz ha történik valami egetrengető, itt szabadon ki lehet adni a smash-t  

--- Idézet ---Rick Jones és Frank Castle vajon foglalt már állást?
--- Idézet vége ---

jó kérdés. Frank szerintem regisztrálás mellett van, hogy könnyebben leadhasson egy headshot-ot valamelyik aktuális "ellenségére" a vasárnapi délebéd közben    

Punkológus:
HÁHÁHÁHÁHÁ  szerintem tök jó ötlet az anyázós topic kiterjesztése Polgárháborús övezzeté. Egyébként én akkor a Lénnyel vagyok, ha jól tudom ő fogja magát és inkább elvonul a pusztába. Egyébként azt remélem, hogy a végére Hulk visszatalál a Földre és lesz Hulk Zúz!

Egyébként meg hol bújkál, az a nyikhaj Rick Jones, aki regisztráció prárti merészelt lenni.    (Csak vicceltem ám)

+++

Rick Jones és Frank Castle vajon foglalt már állást?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése