HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1594/1662) > >>

regnar:

--- Idézet ---nekem is bejövősek a rajzok, papíron a legutóbbi amazing volt meg csak, élmény volt olvasni.
--- Idézet vége ---

Ne is mondd. Öcsém a főiskoláról kb egy hónapja egy indiai képregénnyel tért haza - egy diákkal hozatta aki kiment pár hónapra- a Marvel Comics Presents szériából, angolul (úgy látszik arrafele is világnyelv   ) a The End történettel. Na annak élmény megfogni a papírját, a festék egyenletesen fed, nem ez a fényes valami, igazi papír, és a rajzok is szuperek minden hihetetlenül éles stb..

Rick Jones:
Abcúg KAPI!!!amúgy hol lehet Civil War-t olvasni?
JA légyszi MICHO tudnál nekem betenni Genises Captain Marvel-beli Rick Jones képet-légyszi!   éljjen Tony Starkk!!!!!!!!!!!!!

Micho:

--- Idézet ---Tökéletesen egyetértek azzal, amit leirtál Gorgonita, ez egy nagyon jó sztori.
És regisztráció akkor sem kell, szerintem Stark akar lenni az elnök. Abcúg Tony le vele.
--- Idézet vége ---
dettó, én is csak a képregényben nem értek vele egyet, de amúgy nem vagyok hülye, hogy ellenezzek egy ilyen sztorit   nekem is bejövősek a rajzok, papíron a legutóbbi amazing volt meg csak, élmény volt olvasni...  na meg a borítók... hogy így félbevágják és bazinagy vörös kitöltéssel illetik a felét... jó a betűtípusa is a CW feliratnak.

regnar:

--- Idézet ---A téma meg a mutáns regisztrációs sztorik után adta
--- Idézet vége ---

Nekem éppen ezért volt az elején egy kis "utánérzete", hogy na tessék itt is, de aztán elszálltak a rossz gondolatok.

De ha már itt vagyunk nem esett még szó a rajzstílusról sem. A Civil War-ban szerintem jól sikerültek a rajzok, csak nekem kissé szájbarágósan letisztultak a formák, és néhol eröltetettek az arcok - pl AmCap-é. De nem rossz.

Punkológus:
Tökéletesen egyetértek azzal, amit leirtál Gorgonita, ez egy nagyon jó sztori.
És regisztráció akkor sem kell, szerintem Stark akar lenni az elnök. Abcúg Tony le vele.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése