HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Fairlight:
Hmmm....ha ez a Civil War nem sül el jól Stan bácsiék még mindég ledobhatják közéjük az Exiles-t egy küldetéssel (" Verjetek némi értelemet Stark fejébe, és csavarozzátok úgy oda a sisakját a páncélja többi részéhez, hogyha még akarná se tudja levenni..." vagy " Raboljátok el Tony Starkot és vigyétek el egy zugsebészehez, és szabassátok át a képét Elvises-re, hogy amikor azt mondja Helló Tony Stark vagyok, ne higgyék el neki...de legyen egy jó poén, hogy titokban Elvis a Vasember "),+ hogy azt mondhassák igen amit láthattunk az voltaképp egy másik dimenzióban történt....
+ Szerintem kár aggódni , hogy mi lesz Pókemberrel...mert 1. ha ezt bevállalták, akkor elvileg tudniuk kéne mit csinálnak...szal a történetek minődégén ez sztem nem fog változtatni...
2. Ha nem tudják mit csinálni, akkor úgy is kegyetlenül beszívják...és kénytelenek lesznek jobbnál jobb történetekkel enegesztelni az olvasokat és helyreállítani a MU-t (mi csak jól járhatunk)
kihaeennem:
De most komolyan, ezek már nem szuperhősök lesznek, hanem SZUPERZSOLDOSOK!
Arra meg ki kíváncsi?
Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy Pókember még átáll a másik oldalra, főleg ha a szeretteinek kampec, és üzött vad lesz. De sajnos ezzel a történetfolyammal is csak egy rövid ideig lehetne ellavírozni. Meg ezután átnevezhetik az újságot The Amazing Peter Parker-re...
Szerintem Pókembert végérvényesen kinyírták.
Különben meg ha új csapatot is akarnak összehozni, azt meg minek?
Ki ellen harcolnának?
Most nem azért, de a Shield-katonák simán fogdossák össze a szuperhősöket meg a szuperbűnözőket.
Ha ők elbírnak velük, akkor mindek új szupercsapat? Meg különben is herótom van már az újabbnál újabb szupercsapatokból. A magányos hős típus nekem spec jobban bejön.
Amúgy meg hogy kicsit meg gyalázzam Starkot, nem tudom, mi a faszt képzel magáról, hiszen ő nem is szuperhős. Páncél nélkül lófaszt sem ér. Vagy van valami rejtett szuperképessége, mint mondjuk az alkoholizmus?
Könnnyen pofázik, mert ő választotta ezt az életmódot. De például Ben Grimm mit csináljon? Oké, hogy az ő személyazonossága amúgy is ismert, de akkor most kötelessége lesz beállni a kormány zsoldosának? Mert ha nem, akkor ugyanúgy közellenségnek számít!
Meg most nem azért, de amit Speedball-al csináltak, az nem kicsit durva...
regnar:
Gorgonita : Mér' lehet, hogy galaktusz, vagy vörös koponya meg jó útra tér
Vagy születhetnének a helyükre új hősök, mint pl az USB-man, akinek ujjai helyén USB csatik vannak, és le tud húzni mindenféle infót akár több szálon is
Vagy a Fantasztikus Fodrász - aki a gonosz szemébe fésüli a haját és ezzel elvakítja - persze pl keselyű ellen ez kevés lenne, ezért van neki gyorsan kötő hajlakkja is, amivel meg tud merevíteni egy egész embert.
Vagy Délceg Félszeg aki abszolut kiismerhetetlen tehetetlenségével összezavarná az ellenfelet, aki ebbe beleőrülne.
Vagy Sherman , akinek semmi szuperképessége nem lenne, de jól tudna sört inni
Persze viccen kívül az elgondolkodtató húzás lenne mindenképpen - mármint a készítők részéről elgondolkodtató, hogy megtegyék-e vagy sem, hogy hozzányúljanak Peter családjához, de én valahogy úgy érzem, ha nem is MJ akkor May néni lehet, hogy áldozatául esik a CW-nek. Persze nem szurkolok azért, hogy így legyen.
Micho:
--- Idézet ---Nem tudom mi lesz a vége, de egyelőre úgy néz ki, hogy a legnagyobb kárt az NA-ban okozta. Ami már csak azért is furcsa, mert ez volt az egyik legprofitálóbb címük. Vagy nem?
--- Idézet vége ---
talált, süllyedt a Marvel most pont ezzel veri magát, hogy van vér a pucájukban levágni az aranytojást tojó tyúkot a New Avengers #21 címe is ezt sugallja, "disassembled!"
--- Idézet ---MErt így tényleg elvesztett minden "kalandelemet" amely eddig jellemezte, a rejtett átöltözés, a kettős élet, JJJ stb.. stb
--- Idézet vége ---
bizony, nekem már ez a New Avengers beli móka is sok volt, szerintem Pókember magányos harcos, nem ilyen díszbrigádba való. ő az utca hőse, nem pedig Bosszúangyal típus az igaz, hogy fel kellett rázni az "állóvizet", de nem újraértelmezni a figurát, hisz vannak alapmotívumok minden képregényben... amik alapok és ezek nélkül már nem ugyanaz.
Gorgonita:
Sokan zúgolódnának ???
Ha M.J.-nek baja esik, soha többé nem olvasok Marvel-t legalább fél évig. Nem viccelek a SW-vel is így voltam a Sith-ek bosszúsak után.
Hát ne bomoljon már meg mindenki. Gonosz Vasember, gonosz Pókember. Utána ha mindenki megdőlt ki menti meg a világot? Chuck Norris?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése