HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Fairlight:
Hát akkor ...visszamegy az F4 az időben, úgyis szokásuk (remélem őket már csíped Micho) egy 6 részesben (hamár lúd, legyen kövér )...megfékezik a Nitro-t, megmentik Sue-t hamár arrajárnak ,elkenik a száját Kangnak, és más időélősködőknek, titokban megfogadják előre VB-t, hogy Reed finanszírozni tudja a Interplanetáris Galactus és más NagyonRosszfiú Elhesegető KéziKészülékét... + elterjesztik , hogy Tony Stark Rasszista, Mutánsbarát, alkesz (ja ez még igaz is )utálja a kutyákat, a macskákat, a gyerekeket, a kövéreket, pedofil, az orrában turkál, szeret buszon szellenteni, és csalja az adót...hogy ne érje meg neki a nagy leleplezősdit eljátszani
Micho:
na nekem kicsit komolytalan lenne, ha az Exiles hozná rendbe a 616-os Földet számomra ők mindig is amolyan 2. vonalbeli csapat marad, akik ellavírozgatank itt-ott, de komoly események közelébe nem engedném őket ez persze szigorúan szvsz, nem akarok az Exiles homók érzésein csárdást járni
az meg, hogy kell-e változás? kell, persze. de ez amolyan szarvaközt a tőgyét megoldásnak találom arra szerintem hülyeség hivatkozni, hogy Peter titka egy 40 éves probléma. ott van pl. Batman, aki másfélszer annyi idős karakter, mégis teljesen jól elvannak a rajongók a titkos kilétével, és nem kell mindjárt az egész DC univerzumnak megtudni, ki ő. vagy nem?
meg ez a titkos én felfedése igazából apránként hatásos, gondoljunk bele a magyar pókban mekkora kemény volt már, mikor Mary Jane megtudta... meg amit nem láthattunk, előtte amikor a Fekete Macska... vagy ősrégen Norman Osborn amikor leleplezte... na az volt az igazi. (May néninél az amazing 400 volt az ütős, ez a legutóbbi nem annyira tetszett) most meg elég bekapcsolni a tévét, és belevágják a pofádba, hogy Peter Parker a Pókember. jó, az emberek 99%-a leszarja, hisz egy "átlagjani"... nem akkora hír, mintha Dick Chaney amerikai alelnökről derülhetne ki, hogy ő Bullseye mondjuk (lásd CW-Frontline #2)
ezzel csak azt érik el, hogy a maradék 1%, aki feni Pókunkra a fogát, bosszút állhasson rajta, és Pókfej élete "ne hasonlíthasson távolról se a normálisra". most mi lesz? Mary Jane-nel meg May nénivel egy Shield erődítménybe költözik, és erről szól majd a füzet? "dögunalom" (mert ha kimegy, úgyis levadássza egy baljós 1000-es)
Fairlight:
Persze nem nyilvánvalóan kellene csinálni...(persze attól függ, hogy sül el a dolog...ha kiderül, hogy nagyon mellényúltak, talán még mindig jobb egy Mark Millart megrajzolni, ahogy a Civil Wart álmodja...majd utánna elkapja Freddy...mint vinni a koloncot...mert végsősoron az olvasóik szimpátiájából/pénztárcájából élnek..ha nem tetszik az olvasoknak, amit látnak, akkor lehúzuhatják a rolót...)
De Vasember is kitörölte már bolygószinten mindenki fejéből, hogy ő Tony Stark...(szal ravasz megoldások voltak és lesznek is)
kihaeennem:
--- Idézet ---+ Szerintem kár aggódni , hogy mi lesz Pókemberrel...mert 1. ha ezt bevállalták, akkor elvileg tudniuk kéne mit csinálnak...szal a történetek minődégén ez sztem nem fog változtatni...
2. Ha nem tudják mit csinálni, akkor úgy is kegyetlenül beszívják...és kénytelenek lesznek jobbnál jobb történetekkel enegesztelni az olvasokat és helyreállítani a MU-t (mi csak jól járhatunk)
--- Idézet vége ---
1. - Igen, elvileg tudniuk kellene.
De gyakorlatilag nem biztos, hogy tudják!
Örülök, hogy ezt bevállalták, mert egy ideje már nem követem a Marvel Univerzum történéseit, de ez a történet nagyon tetszik. Bírom, hogy radikális.
2. - Kénytelenek lesznek visszaállítani mindent? Miért, Te bevennéd? Játsszunk Dallast, és ébredjen fel Bobby?
Szerintem nem lenne jó megoldás. Legyen sok halál, igazi tisztogatás!
Punkológus:
Jó reggelt, jó reggelt. Sikerült életet lehelnem magamba, úgy hogy most itt ülök babszapantól illatozva , pufit zabálva és kerülget a vékonyfosás (Bár gondolom ez az információ kibaszottul nem érdekelt senkit én szivesen közöltem a nagybecsü fórumozókkal)
Pókember lelepleződése: Na ez olyan ziccer, ami Pókember inditásától megvan. Ez a képregény megy több, mint 40 éve, csoda, hogy eddig húzták ezt az eseményt. De komolyan ezt tudni lehetett már nagyon régóta, hogy egyszer lelepleződik. És vannak jó írók, majd ők kitalálják, hogy mia redva legyen Peterrel. Gorgonitának igaza van, már tényleg unalmas volt többezer részen keresztül az, hogy "jaj meglát a szomszéd". De azt már soha nem értem mge, hogy mindenki azért kajabál, hogy a Marvel változtasson már, mert ez így unalmas. Aztán nekikezdenek és mindenki sír, hogy jaj jaj ez mán nem is az a karakter, minnek kell változtatni.
Beküldik az Exilest. Hmm. Hmm. Nem is rossz ötlet. Úgyis átveszi majd az írását Claremont. Exilestöl érdemes elolvasni a Vasököllel címü háromrészest. Egy alternatív jelen, ahol Tony Stark a diktátor. Elég jól sikerült sztori.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése