HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
regnar:
--- Idézet ---most akkor meg már lesz hivatalos hős kártyája is?
--- Idézet vége ---
Szerintem beléptetik a fantasztikus 4-esbe 5. tagnak. MErt így tényleg elvesztett minden "kalandelemet" amely eddig jellemezte, a rejtett átöltözés, a kettős élet, JJJ stb.. stb.. Ott a 4-esben még tevékenykedhetne.
bár azt is el tudom képzelni, ha persze nem úgy tervezték, hogy parkolópályára állítják a karakterét - akkor egy új csapatot akarnak összeállítani és ahhoz egy monumentális bevezetőt a CW-t használják fel. Néhány levett maszkú szuperhős alakít egy új csapatot, akiknek majd külön képregényük lesz. Bár ez csak találgatás részemről.
Vagy még minig ott van a palsztikai sebészet és az FBI tanúvédő programja
akár arról is szívesen olvasnék, hogy Peter csalódva a világban és az emberekben, megbomlott elmével - adott esetben halott szerettekkel - a gonoszség útjára tér, kettéhasadt tudattal szolgálja a gonoszt és a jót. Érdekes elgondolás lenne, ám biztosan sokan zúgolódnának miatta, de én elolvasnám
Gorgonita:
Na csak hogy ideértéll Regnar! Tegnap egész nap ezt az összefoglalót vártam.
Én már nem jósolok semmit, mert naiv vagyok, mint Peter. Alapból azt mondanám, hogy Spidey-nak nem árt a lelepleződés. Lesznek itt még tüntetések a hősök mellett is, és egy megerősödött NA-ban lehet még egy kira bosszúangyal karakter. Én már untam a fürdőszoba tetőablakából kell indulnia nehogy meglássk a szomszédok poént 1000-szerre.
Ami Kapit én bírom, csak néha-gyakran hülyén használják az írói. Erről nem ő tehet. Kellenek a hősök és az antihősök is csak egyiket se kell túlzásba vinni. Csodafegyver a logikus történetvezetés, ami manapság kevés írót jellemez.
Vasember meg...hát én még mindig reménykedek benne, hogy a feléről se tud annak ami a hátérben folyik. (Utoljára a remény hal meg. ) Anakin egybként nekem is beugrott, de nekem az Illuminati és Vasember kapcsán. Az ő karakterének tényleg betesz, ha nem tér észhez egy jajmittettem jelenet kapcsán. Akkor Dr. Doom elmehet nyugdíjba, mert Stark lesz a főgenya a Marvelnél.
Nem tudom mi lesz a vége, de egyelőre úgy néz ki, hogy a legnagyobb kárt az NA-ban okozta. Ami már csak azért is furcsa, mert ez volt az egyik legprofitálóbb címük. Vagy nem? Ha igen, akkor ez azért elég erős érv lehet egy happy end közeli visszarendeződéshez. JMS is szeret azért minden komorság ellenére pozitív végkifejlethez jutni. Ellenben ha a CW nagyon sikeres lesz, akkor az is megtörténhet hogy túllihegik, és tényleg semmi nem lesz a régi, mire észbekapnak.
Azt tudtam ki Ágyugólyó, csak nem tudtam ő-e az akit lecsuktak, de Micho már felhomályosított, hogy nem.
Micho:
--- Idézet ---Mondhatta volna helyette ezt...
--- Idézet vége ---
vagy még azt: "mi kéne köcsögök?" nem, Punk?
--- Idézet ---Hát olvasom, és nagyon tetszik. Persze ezzel a Marvel megásta a saját sírját. Pókember maszk nélkül nem fogja sokáig húzni.
--- Idézet vége ---
az biztos, hogy innentől kezdve Pókember egy kicsit "out of character" lesz, nem? hisz hosszútávon elképzelhetetlen a Pókember képregény ebben az olvasatban, hogy mindenki tudja a titkát... akár még álarc se kell neki ezentúl. elveszíti az újság az egyik esszenciáját, miszerint ő egy maszkos törvényenkívüli, akit a sajtó és a közvélemény is egyszer hősnek, egyszer bűnözőnek tekint. most akkor meg már lesz hivatalos hős kártyája is?
Fairlight:
/
Mondhatta volna helyette ezt...
1. Helló a nevem Tony Stark, és MÁR MEGINT alkoholista lettem !
2. Helló a nevem Tony Stark és még mindig alkoholista vagyok...szal mikor azt mondtam leszoktam hazudtam.
De mondhatott volna még drámaibb dolgokat is...
3. Helló a nevem Tony Stark és a páncélomban állandóan Balázs Palit hallgatok !
4. Helló a nevem...Őőőőő...mondtam, hogy úhy nyilatkozok a CNN-nek, hogy biztosítanak egy kurva súgógépet !
5. Helló a nevem Tony Stark és csak azért vettem le a sisakomat, hogy bebizonyítsam, hogy az arckrémek nem tüntetik el a szemkörnyéki ráncokat...a kozmetikai gyártók hazudtak nekünk...regisztráljátok magatokat, ha nektek is vannak ráncaitok !!
6. Helló a nevem Tony Stark...be kell vallanom, hogy mostanában túl nagy lett az arcom ezért már nagyo szorította a sisak...
7. Helló a nevem Tony Stark...és azt kell mondanom nem értem miért nevez mindenki Vasembernek...be kell vallanom, hogy a öltözetemet olcsó alumíniumból hajtogattam... ...hát ez van !!
8. Helló a nevem Tony Stark...szabadídőmben a macskámmal játszom , babettával járok, és az anyámnál lakok ! Na ki mondja , hogy nem vagyok kemény ? Megküldö mindgyá egy taszítósugárral ?
Vagy befeketítheti az ellenfelet:
9. Helló a nevem Tony Stark...már rég le akartam venni a maszkomat, de az a mocsok Amerika Kapitány azt mondta, olyan rusnya fejem va, hogy inkább kiméljem meg tőle a közt !
Vagy reklámozhtana is:
10. Helló a nevem Tony Stark...hamár ilyen regisztrálós hangulatban vagyunk, akkor regisztrájatok a HZS és a KNet fórumán és véleményezzetek !
Esetleg elmondhatná kinek drukkol a VB-n:
+1: Helló a nevem Tony Stark...és Franciaország lesz a világbajnok ! OLÉOLÉOLÉOLÉ !!!!!
Vagy valamit mondhatna értem is :
+2: Helló, az nem érdekes ki vagyok...de van egy ember akiről szólnék !!! Fairlight jó ember (hosszú öntömjénezés) Szavazzatok Fairlight-ra !!! Fairlightot Elnökünknek !
+++
Egyébként Thanos bácsival vagyok...
Micho:
--- Idézet ---Micho, milyen zenet kaptunk, ennek a kibaszott PI-nek, amivel netezek meg hangkartyaja sincs!!
--- Idézet vége ---
na ez kibaszás semmi különös amúgy, alighanem egy mélynyomó teszt volt... lementettem
Crack The ComiX Art - the original soundtrack
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése