HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Micho:
--- Idézet ---Arra számítsatok hogy Mj Vagy May kipurcan.
--- Idézet vége ---
szerintem valamelyik be fog következni...
(ha valamikor, akkor most el lehetne tűntetni végre May mamit)
hisz enélkül miféle dármai hatást érnének el Marvelék azzal, hogy leleplezték Petert? minimum, hogy kórházba kerül valaki, Peter pedig gyilkos dühvel nekimegy Vasfejnek, és jól bever neki egyet.. majd Kapi földalatti mozgalmához veszi az irányt... én erre számítok
--- Idézet ---Ha a lény végre kilép ebből az egészből akkor asszem vele fogok egyetérteni
--- Idézet vége ---
és mégis hova menne?
--- Idézet ---de Kaphoz azért sem állok át.
--- Idézet vége ---
vesd le büszkeséged és ragadj egy csillagsávos bannert
Punkológus:
igen az tényleg nagy bár van még egy nagyon kegyetlen rész: amikor azt hiszi, hogy a pokolba került és egy Pókember-ördög kínozza Aztán jön Peter és kihúzza a dugót a konnektorból
Pádi:
Spoiler
Arra számítsatok hogy Mj Vagy May kipurcan.
Eddig nekem úgytűnik hogy nem az öreglány.
És azon se csodálkoznék ha kapi hatalomátvétellel próbálkozna.
Persident Captain America.
Ez érdekes lenne.
Vasember nem lesz vezető ő csak pitizik a kormánynak, pedig először reménykedtem de Kaphoz azért sem állok át.
Ha a lény végre kilép ebből az egészből akkor asszem vele fogok egyetérteni.
End Spoiler
Sörszem
Micho:
az egyik legjobb fejet meg sztem a régi magyar Pók 2. számában vágta JJJ, amikor melót akart adni Peternek, de az nem vette fel a telefont
(asszem akkor láttuk mi, magyar olvasók először.... "egy új korszak kezdete ez")
megvan? szinte összeroppantja a telefont, a haja égnek áll, a szájából lövell ki a füst és káromkodik
Punkológus:
Jah, hát kevés írót láttam, aki jól tudja JJJ-t írni. A másik beszólás, ami kaine-nak is nagy kedvence:
Állj! Állj! Taxi! J. Jonah Jameson vagyok!!!
Az a pókemberkéz lehetne akár csíkos tehéntőgy is
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése