HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1542/1662) > >>

Micho:
nah, akkor végülis egyetértünk, hogy May nyényinek vesznie kell  
igaz, hogy már unalmas lenne, ha újra nyafogna, de hát az volt az igazi. a kérdés: hogy fog meghalni?   lehet, hogy lezuhan a Brooklín-híd tetejéről? nem, ez már volt... akkor egy ház romja temetik maga alá, amikor... essejó  

amúgy nekem az igazi tetszetős korszaka az volt, amikor nem volt ilyen közel Peter-hez, mint manapság. kicsit kevesebb May-néniből az több lenne  
kedvenc időszakot, ha mondani kellene, akkor az a panziós era volt számomra, a megannyi vicces supporting cast-tal... az a rigolyás házaspár, stb stb

Punkológus:
Mondjuk tényleg hülseség, mert oké tudta amit tudott már régóta, csak titkolta. De eddig azt is eltitkolta, hogy ő valójában nem egy sült hülye öregasszony. De az se lenne jó, ha megint azt csinálnák, mint a vol.2-ben, hogy jaj Peter megfázol, jaj Peter de sovány vagy. Ezt kismilliószor eljátszoták régen amikor Stan Lee írta a sztorit. Hozzá is tartozott a dolgokhoz, de mostmár elég belőle. Egyébként is csodálkozok rajta, hogy Peter egyszer sem rugta állcsúcson. Múltkor számoltam és egy képregényen belül nyolcszor oltotta le szegény petit. Már vártam, hogy ráüvöltsön, hogy "Ne szopassá mán kecseg!!!".  De az is igaz, hogyha megölik, akkor azt kifogja egyáltalán elhinni a Marvel-nek. Az amazing 400, az igen. és onnantól semmi szükség az öreglányra.

Micho:
engem idegesít, hogy olyan modern gondolkozású lett a vénasszony. nekem bőven elég volt, hogy azért aggódik, hogy nehogy megfázzon Peter és hogy rendesen fel van-e öltözve... manapság már internetezik, politikáról meg filozófiáról fecseg... de szerintem ezt csak a régi rajongók veszik észre   szóval ez a May nekem nem kell, pláne így, hogy tudja a titkot.

--- Idézet ---Érdekes lenne, mert úgy kéne udvarolnia, hogy mindenki tudja, ő a Pókember
--- Idézet vége ---

olyan Fályásan?  sztem tudná csinálni

Gorgonita:
Bocsesz az elferdítésért. Először én is úgy értettem, hogy a hősök mellett dirbolnak, azután másodszorra átirtam hogy ellenük, hogy jól összezavarjak mindenkit.  

Arra azért kíváncsi lennék, hogy Vasembernek van-e hivatalos rajongótábora, honlappal meg mindennel, és arrafelé most éppen hogy becézik a Marvel-t.

May néni a kedvenc Marvel karakterem. Az egyetlen normális ember a fedélzeten. Pont mint Alfred a Batmanben.  

Punkológus:
Hát May néniért nem ejtenék könnyeket. Belőle ötletem sincs, hogy még mit lehetne kihozni. Bár kettő még is van. derüljön ki, hogy a házassága Oki Doki-val még mindig érvényes  A megrázkódtatástól jöjjön elő az eddig lapngó hatalma és megint legyen belőle Galactus hírnöke  Egyébként én már akkor piszok mérges voltam, mikor az Amazing 400 után visszahozták.

MJ. Őt sajnálnám elégé, gondolom sokk mindenkinek a szivéhez nőtt az a karakter. Ha megölik, akkor lesz nagy ökölrázás a rajongók részéröl. Viszont legalább egy idő után továbbléphetne és kereshetne egy új csajt. Érdekes lenne, mert úgy kéne udvarolnia, hogy mindenki tudja, ő a Pókember

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése