HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Micho:
--- Idézet ---És csak most vettem észre, hogy Venom 3 szájában az ott Peter keze. Eddig azt hittem, hogy csak a nyelve nagyon csúnya
--- Idézet vége ---
vazze, dettó első gondolatom ez volt amúgy:
- csak én vagyok ilyen hülye, hogy nem nézem rendesen a képeket
aztán:
- áh, biztos más se látta, hisz tök olyan, mintha a nyelve lenne
(...)
- vazze, Punk apunk is beszívta
Kefefejűnek én is bírom a régi beszólásait
manapság már csak ilyeneket tud mondani:
"Robbie! mondd hogy te nem tudtad! Robbie!!"
Punkológus:
-megpróbálja magára ölteni Vasember jellmezét
Jáj ezt most találtam és megint rájöttem, hogy imádom JJJ-t
/May néni nagyon aggódik Peter miatt, hogy nem jött haza éjjel és nem is telefonált. Betelefonál Jamesonhoz. Jameson dühösen hallgatja./ -NEM! Parker nincs itt! Mit képzel mi ez...a talált tárgyak osztálya?!! Biztos elment dísztárcsákat lopni valahova! Üresfejű tinédzserek! Mind egyformák! Miss Brant! Diktálni akarok! Egy cikket diktálok, hogy milyen párhuzam van a mai fiatalok, meg a kutyák között! Aztán diktálok egyet az idősebb generációról is! Mindenki megkapja a magáét!!! /Amazing 40/
És csak most vettem észre, hogy Venom 3 szájában az ott Peter keze. Eddig azt hittem, hogy csak a nyelve nagyon csúnya
Micho:
--- Idézet ---Vagy képzeljük el, ahogy a Rino próbál meg Keselyű-szárnyakal felemelkedni.
--- Idézet vége ---
ezt valaki rajzolja már le VTomi? (áhh, úgyse "hallja")
3 repülő-Rinó baki:
- ha keselyűszárnyakkal próbál felszállni
- ha ráfészkeli magát valamelyik manó röpdeszkájára
- ráül Thor hátára és bízik benne, hogy nem veszi észre
Punkológus:
Wilson Fisket látták egy sugárhajtásu gördeszkán végigszáguldani a városon Hírharsona különkiadás. Vagy képzeljük el, ahogy a Rino próbál meg Keselyű-szárnyakal felemelkedni.
Ma jó fiú leszek az biztos, jövő héten már itt a Rockmaraton, majd akkor teszem csak tönkre magam (és mások engem)
Micho:
--- Idézet ---Arra mondjuk már rohadtúl kiváncsi lennék, hogy hogyan szuperál Skorpi Venomként...
--- Idézet vége ---
de ez milyen poén már... Keselyú legközelebb legyen Kalapácsfej, A Vezér pedig Rakéta Robi
Punk, igyál vazze!
...ez a sörszem!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése