HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Pádi:
Ellent kell mondjak itt mindenki mayt temeti pedig nem valószinű hogy ő hal meg, ezt főleg a korábban belinkelt petíció miatt állítom ahol egy cikk alapján tüntettek mj. halála ellen.
regnar:
Na szépjónapot itten is a sörözőben. Alig teszi ki az ember a lábát, és fél nap kell, mire mindet elolvas
Én is azt hiszem, bár erről mintha már értekeztem volna, hogy MJ, vagy May néni talán meghalhat.
May néninek nagyobb esélye van szerintem, nem akarok bunkó lenni, de tény, hogy elég öreg már és adja a sztorielemet a halála. (Bocsi azoktól akik kedvelik, pusztán racionálisan szemléltem) A halála szerintem alapjaiban rengetné meg Póki életét, ha valamivel, hát ezzel fel lehetne rázni a sorozatot.
Punkológus:
Nekem az tetszik, mikor Willie Lumpkinnal lóg. Vannak ott jó kis vicces dolgok, de a panziós rész is hasonló. Főleg mikor Peter David írta. Ha ez JMS kölyök akkora nagy felforgató spíler, akkor igazán kitalálhtná azt a dupla csavart, hogy ez csak egy szinésznő és az eredeti már rég a földben rohad.
May néni halála. Szerintem a röpdeszka lesz a klulcs Apu mi az ott??? Á semmi csak valami hülye felnyársalt repkedő öregasszony
Micho:
Köszi TOM!
pont így élt-e kép az emlékezetemben
TOM1:
--- Idézet ---az egyik legjobb fejet meg sztem a régi magyar Pók 2. számában vágta JJJ, amikor melót akart adni Peternek, de az nem vette fel a telefont
--- Idézet vége ---
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése