HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1540/1662) > >>

Micho:

--- Idézet ---Micho, mi a szar az a Szenvedélyek Viharában? És miért idézgetsz belőle?
--- Idézet vége ---
basszus   mindegy, egy öö... kalandfilm   és a végén a főszereplő úgy hal meg (már el se merem mondani, hogy Brad Pitt)    hogy a narrátor azt mondja:

"Jó halála volt".

ez nálunk alap duma volt évekig

+++
a Joey Q. poén jó volt

Punkológus:
Micho, mi a szar az a Szenvedélyek Viharában? És miért idézgetsz belőle?  
--- Idézet ---lehet hogy pont ezért  a petíció elérte célját
--- Idézet vége ---
Nagy Q, amiután olvasta a petíciót: "Nem akarjátok mi? Na szemét köcsögök, ti csak olvastok, de itt én diktálok. -tárcsázás- Hello Jean-Mark öreg cimbi. Ahogy megbeszéltük. Igen. Igen. Pontosan. Tépd ki azzokat a beleket. Igen. Sok vérvörös festéket akarok. Micsoda? A Comics Code bekaphatja. És marad a másik ötlet is. Ja. Az öreglány találja fel a még erősebb pókhálót. Nem értem miért nyavajogsz, ez tök jó ötlet.

Gorgonita:
May néni az egyik legjobb humorforrása a sorozatnak. Spidey attól eredeti, hogy hétköznapi gondjai vannak, ehhez pedig kelléenek hétköznapi oldala szereplői is. Az ő halála -szvsz -ezerszer nagyobb hiba lenne, mint a személyazonosság leleplezése -ami nálam nem is hiba. A felfokozott várakozásban az is meglepő fordulat lenne, hogy senkije sem hal meg és Spidey hirtelen nemzeti hőssé lesz, mert pl ő oldja fel a krízist. Szrtem jön valami fenyegetés, vagy lelepleződnek az intrikusok, az ellenségeskedő hősök összefognak és minden marad a majdnem régiben. Vagy már megint túl optimista vagyok?

Gabe:
kitaláltam a jó megoldást arra hogy valamelyikük, vagy mindkettőjük    hogyan halhatna meg nagyon durva módon: Pókember új csápjai "öntudatra" élednének, és kicsinálnák mondjuk May nénit, így Póki önmagát is okolhatná, mert közvetlenül felelős a haláláért... és ebben az a legjobb hogy Vasember simán hivatkozhatna "műszaki hibára". (és mível póki leleplezte magát, simán a nyakába varhatnának egy gyilkoságot   ... így aztán a fél világ őt üldözné)

Micho:

--- Idézet ---A halála szerintem alapjaiban rengetné meg Póki életét, ha valamivel, hát ezzel fel lehetne rázni a sorozatot.
--- Idézet vége ---
hát igen. de pont erre célzunk Punk apánkkal, hogy ez már megtörtént az amazing 400-ban, és kétlem, hogy olyan jó halála* lehetne megint
(kopirájt Triszten, Szenvedélyek Viharában)

--- Idézet ---Ellent kell mondjak itt mindenki mayt temeti pedig nem valószinű hogy ő hal meg, ezt főleg a korábban belinkelt petíció miatt állítom ahol egy cikk alapján tüntettek mj. halála ellen.
--- Idézet vége ---

lehet hogy pont ezért     a petíció elérte célját    

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése