HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1539/1662) > >>

Micho:

--- Idézet ---Szóval ez egy szar film szarvashibája?
--- Idézet vége ---
nem volt benne hiba, hisz meghalt  
amúgy jó film, csak kicsit nyálas, de ki lehet bírni, ha olyanja van az embernek  

Punkológus:

--- Idézet ---basszus    mindegy, egy öö... kalandfilm    és a végén a főszereplő úgy hal meg (már el se merem mondani, hogy Brad Pitt)   hogy a narrátor azt mondja:

"Jó halála volt".
--- Idézet vége ---
Na én csak forgatom a szemeimet    Szóval ez egy szar film szarvashibája?

Micho:

--- Idézet ---De a te nickneved nemkicsit gyanús ezekben a regisztrációs balhéktól terhes időkben.
--- Idézet vége ---
én emléxem, hogy regnar már leleplezte magát valamelyik topikban... az eredmény az volt, hogy mindenki leseggelt tőle és nem bírtunk reagálni  
(a Chuck Norris tények idején)

és mi van a Gorgonitával?   erősen kormányérdekeltségű tónust vélek felfedezni benne

Gorgonita:
Regnar: JJJ az már csak JJJ marad. De a te nickneved nemkicsit gyanús ezekben a regisztrációs balhéktól terhes időkben. Mit is jelent pontosan? Majd írok egy olvasói levelet JJJ-nek hogy állítsa rád valamelyik oknyomozó riporterét.  

regnar:

--- Idézet ---Vagy már megint túl optimista vagyok?
--- Idézet vége ---

Ugyan már Gorgonita    Szerintem még JJJ is örökbe fogadja majd és a gyerekei keresztapja lesz, minden karácsont puncsot szürcsölve töltenek majd együtt  

Amúgy nem hülyeség amit mondassz, lényegében ez egy remek "kitörési" lehetőség lenne pókinak, nemzeti gigahőssé válva a háta mögött tudhatná az embereket, bár ez nem mentené meg a sokkal kisebb létszámú, ámde merőben őrültebb népektől, akik úgy gondolják, hogy "ha már tudom a nevét, elkapom"

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése