HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1528/1662) > >>

Daredevil:
Na jöttem rontani a színvonalat. Én ezt az egész CW-t csak arra tartom jónak, mint az Állam ellensége sztorit: Összeugrasztani a szuperhősöket. Amúgy én a Kap álláspontját tartom helyesnek. Ha egy szuperhőst a nyilvénosság elé kényszerítenek abból oltári nagy bajok jöhetnek, lásd Fenegyerek például.

Micho:

--- Idézet ---Nem lehet a fórumot megszerelni, hogy működjön? Vajon-e?
--- Idézet vége ---
sajnos sztem nem...  
amúgy amondó vagyok, hogy aki jön új beszélgetőtárs, legalább azért ideböffent egyet, hogy hol vannak a képregények vagy összefoglalók  aztán meg úgyis itt ragad   (csak szólni kell olyanoknak is, akik szívesen elbeszélgetnének a témáról, kérdésük van, stb... csak nem ismerik a helyét  
mindjárt megyek a Spidertom-ra, ott elböffentem magam, többiek meg ahol jártok!  

Zaj:
Ha nem lenne gondja a fórumotornak és lehetene postra hivatkozni, akkor lehetne egy ilyen listát csinálni az összefoglalókhoz is... Elég nehéz egy most érkezőnek összevadászni ezeket...
Nem lehet a fórumot megszerelni, hogy működjön? Vajon-e?

admiralilles:
10000000 köszönet. Ez naggyon jó. Asszem ma nem megyek dolgozni.

+++
Ja, és a bannerrel még várok, előbb elolvasom ezeket. THX

Micho:

--- Idézet ---Tényleg Micho, mintha admiralilles kért volna egy vasemberes bannert, vagy elfogultságból, olyanokat már nem osztunk?
--- Idézet vége ---
én mindenkinek szívesen osztok(egy-két sallert ), de ő egy közelebbről meg nem határozott "az épésszel vagyok" bannert akart... és nem volt kedvem kreatívkodni  (ugye aki a két figurától nagyon eltérőt akart eddig, az meg is csinálta magának)
akkor nyilatkozz, admiralilles! vasfejűt vagy amikapisat kérsz? (kisebb módosításokat lehet végrehajtani rajtuk, más szöveg, stb)

jó, hogy bányászkodtál, köszi! télleg nem árt frissen tartani a linkeket

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése