HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Punkológus:
admiralilles kedvéért előkutattam, (10 oldalt nyomtunk már azóta) magyarul meg folyamatosan kerülnek fel a fórumra az összefoglalók, hogy ilyen hülyék is mint én megértsék a sztorit de ha kell, akkor azokat is bemásolhatom
Tényleg Micho, mintha admiralilles kért volna egy vasemberes bannert, vagy elfogultságból, olyanokat már nem osztunk?
AZ ÚT AMI A POLGÁRHÁBORÚIG VEZET...[/font]
Február:
Amazing Spider-Man #529
Március:
Amazing Spider-Man #530
Fantastic Four #536
New Avengers - Illuminati
Április:
Amazing Spider-Man #531
Civil War Opening Shot Sketchbook
Fantastic Four #537
Május:
Civil War 01 (RIP-ODB).cbr
Marvel Spotlight - Mark Millar, Steve McNiven
Amazing Spider-Man #532
She-Hulk v2 08
Wolverine 042
Június:
Civil War #002
Civil War - Frontline #001
Civil War - Frontline #002
Amazing Spider-Man #533
Fantastic Four #538
New Avengers #021
Thunderbolts #103
Wolverine #043
X-Factor #008
ha cbz-t találtok benne, azt meg zip-pé kell átírni, különben szar lesz
Micho:
--- Idézet ---
--- Idézet ---az új amazingban pedig bár Pádi kihagyta az összefoglalóból, de a már sokan emlegetett "egy őrült a tömegből" leadja az első lövést (hol vagy már, regnar? )
--- Idézet vége ---
Jövök már.. jövők már..
Amazing 533
--- Idézet vége ---
köszi, nagyon jó volt (egyik nap elolvasom, másik nap felfrissítem az anyagot )
Vasember egy köcsög. vajon Peter-t meddig fogja bábként használni még... ez már nagyon durva volt, amit a TV-ben kijelentett, és már csak emiatt is lett volna oka Pókunknak otthagnyi a fenébe
Punkológus:
TOM1: én erre gondoltam: én vagyok Jake Olson, (bocsánat nem tudom, hogy éppen kicsoda, vagy is hát jelenleg senki, na de érted)
TOM1:
kettőt hármat visszalapozol és ott vannak a linkek. Ja és kiegészítettem az előzőt,tessék elolvasni, micsoda utópiát képzeltem el a végére
Most látom az új részt. Izgi. Megint tovább kell haladnom az olvasásban, úgy érzem még csak májusnál tartok.
admiralilles:
ezeket a dolgokat komolyan képregényben akarom elolvasni. Ad valako Ftp(ha van), illetve Dc-Hub címeket?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése