HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
nickfury:
És a She-Hulk v2 08 miről szól? Egyáltalán ő tudja hogy az unokabáűtyát kilőtték az űrbe? Kösz regnar az öszefoglalot.
Punkológus:
--- Idézet ---a legutóbbi részben a telefonos jelenettel, képeivel... hát az valami baromi vicces
--- Idézet vége ---
Sajnos én még mindig a Cicil War 1-et nézzegetem egyszerüen nem tudok leálni vele, olyan gyönyörü
regnar:
--- Idézet ---az amazingokra gondolok persze, ahol Peter még humoránál van
--- Idézet vége ---
Néhol - legalábbis számomra - kissé zavaró a humorizálása. Még ha fanyar is, nem illik a helyzethez, pl az 533-ban (nem említettem az összefoglalóban) amikor kijön a mosdóból van egy poénja egy 12 évesen megevett hotdogról, és arról, hogy ebből mennyi látszik a cipője orrán. Oké Peter alapból vicces figura, de azért ilyen helyzetben szerintem nem igazán "mutat jól"
Micho:
--- Idézet ---És ez a sztori már most mérföldekre lehagyta az Állam ellenségét.
--- Idézet vége ---
hát igen, és sokkal viccesebb is (az amazingokra gondolok persze, ahol Peter még humoránál van. aki nem tud annyira angolul, érdemes regnar összefoglalóját összenézni a legutóbbi részben a telefonos jelenettel, képeivel... hát az valami baromi vicces
--- Idézet ---Beszóltam az egyik Exiles fórumra, hogy mi a gedva van
--- Idézet vége ---
jól tetted, vazze
Punkológus:
Szerintem az egyáltalán nem gond, hogy egymásnak ugrasszák a szuperhősöket. A kérdés lényege inkább a hogyanon van. És ez a sztori már most mérföldekre lehagyta az Állam ellenségét.
Beszóltam az egyik Exiles fórumra, hogy mi a gedva van
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése