HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1427/1662) > >>

Punkológus:

--- Idézet ---Észrevettem hogy Daredebilnak szólítot, de betudom annak, hogy véletlenül nem vett észre egy félreütést.
--- Idézet vége ---
Én is csak poénból jegyeztem meg  
--- Idézet ---csak itt amolyan "B" kategóriás hősök vannak... na most jól elástam magam a rajongói előtt
--- Idézet vége ---
Miért vannak nekik rajongóik? Azt hittem, hogy ezt a parádét is azért nyomták le a TV-ben, hogy rajongókat szerezzenek... sikerült. A negatív reklám is reklám

Daredevil:
Észrevettem hogy Daredebilnak szólítot, de betudom annak, hogy véletlenül nem vett észre egy félreütést.

Micho:
a New Warriors egy szuperhős csapat, akár a többi hozzá hasonló.. csak itt amolyan "B" kategóriás hősök vannak... na most jól elástam magam a rajongói előtt  de dióhélyban télleg ennyi, aki gondolja egészítsen ki

Ryder:
Ott tartok, hogy mostanában kezdtem olvasni CW-t.Bár elég jól értek angolul, de megmondanátok, mi az Warriors nevű szervezet(akik 1.rész elején elgyepálnak pár mókust,oszt nagy bumm, oszt nagy felfordulás stb).Világosítsátok már föl a kezdőt lécc.Kösz!
Na, most jött le 3. rész, mek átböngészem!

Micho:

--- Idézet ---
--- Idézet --- Az tényleg durva volt
--- Idézet vége ---
Daredevil, szerintem meg az durva, hogy Micho Daredebil-nek nevezett és fel se tűnt  
--- Idézet ---Daredebil: írd már újra létszi mert törlődött véletlen
--- Idézet vége ---
    Én szóltam...
--- Idézet vége ---
basszus  

bocs Daredevil  

egyébként élhettem volna a múlt-megmásító csodálatos képességemmel, amit egy radiaktív admin csípésének köszönhetek, de én a Szemlélők hitét vallom, azaz ne avatkozz be, csak ha már "végszükséges"  (egy pár moderátornak szintén nem ártana felvennie ezt a vallást)  

akkor most vezeklésképpen eltűnök egy időre     ...megnézek egy Batman epizódot, és közben halálra nasizom magam  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése