HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1426/1662) > >>

Punkológus:

--- Idézet ---Ez olyan lenne mintha egy fegyvertelen embert ütne meg, és olyat Kapi nem tenne, úgye?
--- Idézet vége ---
Viszont az nem ugyanolyan e, ha Vas nekiront (hátulról) a maga 60 tonnás erejével egy olyannak, aki csak 362 kilót tudd kinyomni? Ebben az esetben olyan, mintha Vas verne le egy fegyvertelen embert és még büszke is rá.

+++

És legalább annak örülhetünk, hogy Kap nem nyomta le a szokásos szónoklatát, amitöl felfordul a gyomrom

Gabe:

--- Idézet ---Oké, de ha a 2 embertöl mindent elveszünk, akkor AmKap nyer, kivéve ha Tony beveti az alkoholgőzös, büdös lehelletét
--- Idézet vége ---
Ez olyan lenne mintha egy fegyvertelen embert ütne meg, és olyat Kapi nem tenne, úgye? Oda lenne a (látszólagos) makulátlansága a jellemének, az meg végképp betenne a dolognak.

Punkológus:
Oké, de ha a 2 embertöl mindent elveszünk, akkor AmKap nyer, kivéve ha Tony beveti az alkoholgőzös, büdös lehelletét  Tony semmit sem érne Steve ellen egymagában és ezért kissebségi komplexusai vannak  

+++

--- Idézet ---amint sikerül elintéznem a dolgokat, megy a privi. Elolvastam a képregényt és valóban:       Úgyhogy köszönet az ajánlásért
--- Idézet vége ---
Szivesen és csak azért kérdeztem, mert ez után kiváncsi vagyok, hogy mi a véleményed az egész sztoriról, mert én mint mániákus rendben van, hogy éltetem, de vajon egy szkeptikusból milyen reakciókat vált ki.

Gabe:

--- Idézet ---Kis túlzással élve, Kapi éppenhogy felemeli a páncélban lévő Vasembert, (362Kg-t tud kinyomni, vasember meg páncélban majd 200kg)

Tényleg kis túlzás.   Ha te fel tudsz emelni 60 kilót, 35-öt azért nem alig bírsz.   
+++

Mióta lett Vasi a 100-as erőkategóriások között?
--- Idézet vége ---

Oké, mondjuk elbírok 60kg-t, de ez nem jelenti azt hogy egy 35kg-s zsákkal könnyedén felsprintelek a harmadikra, aztán ott hozzávágom a téglafalhoz... szóval sokra megy azzal ha felemeli, az kevés, csinálni is kéne valamit, persze ahoz ismét le kéne resetelnie a rendszerét, hogy erre sor kerülhessen.

+++

Ott a link    , egyébként azt írják, hogy több páncélja is van, és attól függöen melyiket használja,  60 és 100T között mozog a teherbírása. Azért ez a 60.000 Kg is jóval több mint a 362. (csak ne bonyolodjunk bele a részletekbe, mert rögtön kiütközne hogy kurvára nem értek a dolgokhoz...  )

+++

Punkológus: igen, megkaptam, amint sikerül elintéznem a dolgokat, megy a privi. Elolvastam a képregényt és valóban:        Úgyhogy köszönet az ajánlásért  

Micho:

--- Idézet ---Én is csak poénból jegyeztem meg
--- Idézet vége ---
hmm... Bunkológus  

ez nem félreütés volt!!!  

--- Idézet ---Miért vannak nekik rajongóik?
--- Idézet vége ---

azt nem tudom, hogy miért, de vannak  

egyről legalábbis tudok itt a fórumon, nevezetesen Fairlight...    
múltkor találkoztam vele személyesen, ugyanis egy városban csövezünk   és akkor mondta, hogy valszeg honosítani is fog belőlük

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése