HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Punkológus:
--- Idézet ---Ez olyan lenne mintha egy fegyvertelen embert ütne meg, és olyat Kapi nem tenne, úgye?
--- Idézet vége ---
Viszont az nem ugyanolyan e, ha Vas nekiront (hátulról) a maga 60 tonnás erejével egy olyannak, aki csak 362 kilót tudd kinyomni? Ebben az esetben olyan, mintha Vas verne le egy fegyvertelen embert és még büszke is rá.
+++
És legalább annak örülhetünk, hogy Kap nem nyomta le a szokásos szónoklatát, amitöl felfordul a gyomrom
Gabe:
--- Idézet ---Oké, de ha a 2 embertöl mindent elveszünk, akkor AmKap nyer, kivéve ha Tony beveti az alkoholgőzös, büdös lehelletét
--- Idézet vége ---
Ez olyan lenne mintha egy fegyvertelen embert ütne meg, és olyat Kapi nem tenne, úgye? Oda lenne a (látszólagos) makulátlansága a jellemének, az meg végképp betenne a dolognak.
Punkológus:
Oké, de ha a 2 embertöl mindent elveszünk, akkor AmKap nyer, kivéve ha Tony beveti az alkoholgőzös, büdös lehelletét Tony semmit sem érne Steve ellen egymagában és ezért kissebségi komplexusai vannak
+++
--- Idézet ---amint sikerül elintéznem a dolgokat, megy a privi. Elolvastam a képregényt és valóban: Úgyhogy köszönet az ajánlásért
--- Idézet vége ---
Szivesen és csak azért kérdeztem, mert ez után kiváncsi vagyok, hogy mi a véleményed az egész sztoriról, mert én mint mániákus rendben van, hogy éltetem, de vajon egy szkeptikusból milyen reakciókat vált ki.
Gabe:
--- Idézet ---Kis túlzással élve, Kapi éppenhogy felemeli a páncélban lévő Vasembert, (362Kg-t tud kinyomni, vasember meg páncélban majd 200kg)
Tényleg kis túlzás. Ha te fel tudsz emelni 60 kilót, 35-öt azért nem alig bírsz.
+++
Mióta lett Vasi a 100-as erőkategóriások között?
--- Idézet vége ---
Oké, mondjuk elbírok 60kg-t, de ez nem jelenti azt hogy egy 35kg-s zsákkal könnyedén felsprintelek a harmadikra, aztán ott hozzávágom a téglafalhoz... szóval sokra megy azzal ha felemeli, az kevés, csinálni is kéne valamit, persze ahoz ismét le kéne resetelnie a rendszerét, hogy erre sor kerülhessen.
+++
Ott a link , egyébként azt írják, hogy több páncélja is van, és attól függöen melyiket használja, 60 és 100T között mozog a teherbírása. Azért ez a 60.000 Kg is jóval több mint a 362. (csak ne bonyolodjunk bele a részletekbe, mert rögtön kiütközne hogy kurvára nem értek a dolgokhoz... )
+++
Punkológus: igen, megkaptam, amint sikerül elintéznem a dolgokat, megy a privi. Elolvastam a képregényt és valóban: Úgyhogy köszönet az ajánlásért
Micho:
--- Idézet ---Én is csak poénból jegyeztem meg
--- Idézet vége ---
hmm... Bunkológus
ez nem félreütés volt!!!
--- Idézet ---Miért vannak nekik rajongóik?
--- Idézet vége ---
azt nem tudom, hogy miért, de vannak
egyről legalábbis tudok itt a fórumon, nevezetesen Fairlight...
múltkor találkoztam vele személyesen, ugyanis egy városban csövezünk és akkor mondta, hogy valszeg honosítani is fog belőlük
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése