HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
kaine:
--- Idézet ---Kis túlzással élve, Kapi éppenhogy felemeli a páncélban lévő Vasembert, (362Kg-t tud kinyomni, vasember meg páncélban majd 200kg)
--- Idézet vége ---
Tényleg kis túlzás. Ha te fel tudsz emelni 60 kilót, 35-öt azért nem alig bírsz.
--- Idézet ---míg vasember kinyom 100T-t.
--- Idézet vége ---
Mióta lett Vasi a 100-as erőkategóriások között?
--- Idézet ---Thor sosem engedné, hogy ő csak egy egyszerü fegyver legyen, ő mindig is a szivére hallgatott.
--- Idézet vége ---
Reméljük őt nem cseszik el úgy, mint a többieket!
Különben mi van a nagyobbakkal? Ha jön a Silver Surfer, neki is regiznie kell? Vagy Thanosnak? Dormammunak? Galactusnak?
Punkológus:
Nekem hiányoznak a belső monológok, na jó persze nem az, amikor minden egyes lélegzetvételt elmagyaráznak benne (az csak a klaszikus képregényeknél tetszik, de ott nagyon ), hanem a belső dillemákat, az érzelmeket, hisz mi sem mondunk ki mindent amit, gondolunk. Ha megnézzel egy jó képregényt, ami nem az akcióra van kihegyezve, akkor tisztán látszik, hogy a belső-monológok igazán fontosak és csak megízesítik a sztorit. Persze kivételek vannak ez alól is. Pl. BMB, akinek a dialógusai kegyetlenül jók (ha nem az Ulti SM-et nézzük) és ő általában erre is épit, le szarja a belső monológokat.
+++
--- Idézet ---Az tényleg durva volt
--- Idézet vége ---
Daredevil, szerintem meg az durva, hogy Micho Daredebil-nek nevezett és fel se tűnt
--- Idézet ---Daredebil: írd már újra létszi mert törlődött véletlen
--- Idézet vége ---
Én szóltam...
Daredevil:
Az tényleg durva volt.
Inner Circle:
--- Idézet ---ebben a polgárháborúban is az a gond, hogy nincsenek belső monológok
--- Idézet vége ---
Speciel én jobb szeretem az olyan képregényeket, ahol nem rágják a szádba, hogy mi történik, hanem egy kicsit gondolkozni kell. (Rémes, amikor a képen X fejbecsapja Y-t, de az író még kötelességének érzi oda is írni, hogy "X ezer dühöngő bika erejével sújt le Y-ra..." vazzeg, vakok és gyengén látók hangosképregényét gyártják, vagy mindenkit hülyének néznek?) Jó példa erre a Barry Windsor-Smith-féle Weapon X. Na ott aztán gyötörthetted az agyad! :-)
Micho:
--- Idézet ---Micho ezzeket mennyi idő alatt gyűjtöted ki? Mert nagyon jók
--- Idézet vége ---
seperc alatt a google-lel... ennyit én se bírok fejben tartani...
--- Idézet ---(Azért kemény lenne, ha Tony-ról az is kiderülne, hogy leszbikus
--- Idézet vége ---
akkor az anyja volt az!
+++
Daredebil: írd már újra létszi mert törlődött véletlen
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése