HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1425/1662) > >>

Punkológus:
Láttom ám, hogy a saját szavaimat akarják ellenem fordítani, de én figyelek. Szóval hogy úgy mondjam visszautaljak arra a beszélgetésre azt mondom: Hitlernek joga volt megtenni, amit tett, de ettöl még nem kell szertni őt, sőt... (Remélem sikerült ügyesen kihúznom a fejem a hurokból  )
--- Idézet ---én meg lesből ledurrantom a két szociális munkást, aki támogatja a járásban
--- Idézet vége ---
És ha még jobban finomítani akarjuk, akkor azt mondjuk, hogy nem is te pufantotad le őket, hanem a haverjaid az ukrán maffiától

Gabe:

--- Idézet ---És ezt a jogot, mindig csak a hatalom adja meg. Ha hatalmadban áll elpusztítani a világot, akkor jogod is van hozzá, hisz mi alapján lehetne más jogot alkalmazni?

Mindig az erősebbnek van igaza.
--- Idézet vége ---

[végül úgy eset hogy én vágom meg a mondandódat, hogy miért nem fogtam be a számat akkor?    , ha valakinek nem tiszta olvasson vissza a képes topikban]

Ez ide is igaz, Vasembernek megvolt az ereje, hatalma ahhoz hogy így bánjon Kapival, tehát joga is volt hozzá, más törvény nincs. (főleg nem olyan ami az összes híróra vonatkozna)

Tényleg, ha resetelni tudta kapi a páncélt, akkor miért nem nyomott fel inkább egy virust? (oké, ez hülye kérdés volt   )

Inner Circle:
Ha már finomítani akarjuk a hasonlatot, akkor az egész úgy kezdődik, hogy a nagyinak bemesélem hogy valahol kiscicák vannak veszélyben, akkor ő odavánszorog a járókeretével hogy megmentse őket, én meg lesből ledurrantom a két szociális munkást, aki támogatja a járásban, hogy ne tudjon visszavánszorogni. Aztán azt mondom hogy beszéljük meg a dolgot. És ő ezek után engedi ki a benzint

Punkológus:
Ez leginkább úgy nézz ki, hogy a nagyi kiengedi a naftát a kocsidból és lekever egy sallert. Erre te gyorsan szerzel benzint, hátulról nekimész a kocsival, majd visszatolatsz rá és végül pontosan kiszámítva ráfarolsz a mellkasára. Közben hangosan röhögsz és azt üvöltözöd, hogy Mami esélyed sincs akkor, ha kocsimban ülök.

(Bátorkodtam a te példáddal élni és nem ált szándékomban sem feltételezni rólad, hogy ilyet tennél, sem a nagyid halálát nem kívánom  )

Inner Circle:

--- Idézet ---Viszont az nem ugyanolyan e, ha Vas nekiront (hátulról) a maga 60 tonnás erejével egy olyannak, aki csak 362 kilót tudd kinyomni? Ebben az esetben olyan, mintha Vas verne le egy fegyvertelen embert és még büszke is rá.
--- Idézet vége ---
Na ezt hasonlítottam ahhoz, mintha a nagyit ütném el a zebrán a Land Roverrel. Ennyi esélye lenne kb. az USA majomnak is a MÉH-szökevény ellen.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése