HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1420/1662) > >>

talgaby:
Ooooké, de ez nekem egy erős volt. Akkor spoileresen a kérdés:

Tényleg kinyírják Mary Jane-t azért, mert kiderült, hogy ő Peter felesége, és ezért átáll Póki a regellenesekhez, mert Stark megszegte az ígéretét?

Mert már petíció is volt a neten ez ellen, de nem tudoom, hogy végül sikerült-e elérni, hogy mégse tegyék ezt meg.

Punkológus:

--- Idézet ---Ha jól megnézzük, akkor a S.H.I.E.L.D, ebben a játékban nem hatalmi tényező
--- Idézet vége ---
Szerintem nagyon is hatalmi tényező, vagy legalább is nagyon az akar lenni. A saját felügyelete alá akarja vonni a szuperhősöket, ráadásul, ahogy láttom totálisan szabad kezett is kaptak, lásd Hulk kilövése, AmKap elfogására való kisérlet még a törvény elött.

Micho:

--- Idézet ---Próbálom spoilermentesen leírni (...) (nem tudom másképp mondani spoiler nélkül)
--- Idézet vége ---
spoilerezzél nyugodtan, itt az elején megegyeztünk, hogy spoiler mehet minden mennyiségben  

ha meg nagyon olyanod van, írd sárgával  

talgaby:
Szerintem meg azért vanak törvények, mert egy társadalmat nem lehet szabályok nélkül fenntartani, anélkül inkább csak anarchia lenne. Persze a törvények sose tökéletesek, mindig van valaki, akinek nem tetszenek (többnyire azok, akik ellen irányul).

Egy kis CW: Próbálom spoilermentesen leírni, de akkor most a Marvel (és JMS) tényleg megjátssza zt Pókemberrel, hogy...hmmm...megesik a nagy tragédia ismét vele (nem tudom másképp mondani spoiler nélkül). Tényleg el akarják "őt" tüntetni? Mert ha igen, akkor lassan le is mondhatok az új Pókok olvasásának szándékáról.

Punkológus:

--- Idézet ---Jog: elég hosszasan belemehetnénk a dologba, meg aztán nem is hírós témában alakult ki, de az eszmefutatásban határozottan van valami. (azért én a Hitleres kijelentéstől határozottan elzárkoznék.
--- Idézet vége ---
Onnan is meg lehet közelteni a dolgokat, hogy csak azért vannak jogok és törvények (amik szintén csak jogok a másik oldalról), mert hatalom, erő van mögöttük

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése