HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1421/1662) > >>

talgaby:
Hulk bőre nem áthatolhatatlan, ez az utóbbi pár év(tized)ben alaposan megdőlt. Kiderült, hogy sebződik, csak kegyetlen gyorsan gyógyul (kb. olyan ütemben, ahogy átváltozik Bannerből a Hulkká). A The Endben pár perc alatt jóformán a teljes testét regenerálja. Tehát Rozsi megsebzi, csak nem marad sokáig úgy.

De most már kezdünk eléggé elszakadni a Polgárháborútól.

Simson:
Aha értem akkor, szegény rozsinak rossz érzés lehetett. VAgy ezeket élvezi  ? Na mindegy az elég vitatható, hogyha Hulknak áthatolhatatlan a bőre és rozsinak mindent áthatol az adamantium karma, akkor mi lesz ha a kettő találkozik?

Ez olyan mintha a mindent elpusztító szél találkozna az elpusztíthatatlan fallal    

talgaby:
Jesszus, ennyire félregépelnék?
A The End-eknek elvileg az a lényegük, hogy vagy az adott karakterek, vagy az ő "világuk" hal meg. A Wolverine-nél az utóbbi (akárcsak a Hulknál, vagy a Marvel Universe-nél), mivel itt már öreg, mindenki, akit ismert, halott (egyedül azok maradtak, akik ott vanak Kardfogú temetésén), és ő is már teljesen elvonult a világtól, aki már lassan el is felejtette, hogy ő valaha is létezett. A The End alcímek kicsit megtévesztőek.

--- Idézet ---ezt a meccset szerintem csak pókerrel tudnák eldönteni
--- Idézet vége ---
Ezt úgy magam elé képzeltem...  Érdekes egy parti lenne, kívéncsi lennék, ahogy ezek felveszik a "pókerarcot".

(Off az offban, de erről eszembe jutott: Egy Dominó és Mázlista közötti pókerpartit vajon ki nyerne meg?)

Közben Simson kérdésére: Ezt a Kneten egyszer már letárgyalták, az ottani konklúzió, ami egyébként logikus is, még az Ultimate-hez képest is, hogy a gerincénél csak a csigolyák vannak adamantiummal bevonva, de a köztük lévő velő nem, annál tépte ketté a Hulk. De az adamantuim egyébként tényleg törhetetlen, annyira nagy a szilárdsága.

Simson:
Asszem az ultimate wolverine vs. Hulkban volt hogy Hulki ketté tépte rozsit és rozsi meg pár óra múlva megint jól volt. De ha ketté tépi akkor mégsem törhetetlenek a csontjai mert itt elválasztja őket egynástól.

Micho:

--- Idézet ---Mert aakor szerintem ot se halt meg.
--- Idézet vége ---
tehát a The End-nek az a konklúziója, hogy nem hal meg?   akkor mit csinál?
esküszöm, a Hegylakó sorozat Rozsi miatt folytatódik mindig, mert igazából ő az az egy, aki mindig megmarad, csak nem találják  rossz univerzumban keresik  

--- Idézet ---Na igen, csakhát Rozsi úgy jelent meg először, mint aki méltó ellenfele a Hulknak
--- Idézet vége ---

ez is fura   Hulk ha egyszer elkapja, ha mást nem is, de eldobja vagy 200 km-re és ennyi a nagy harc  de most abban se vagyok biztos, ki tudja megsebezni a másikat... mivel Hulknak elvileg sebezhetetlen a bőre, Rozsinak viszont törhetetlen a csontja. ezt a meccset szerintem csak pókerrel tudnák eldönteni  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése