HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Punkológus:
Nem tudom, benne van a pakliban, hogy nincs végkimenetel. Bár ha a Marvel tényleg elhatározzta, hogy új alapokra helyezi a dolgokat, akkor nyernek a regesek, de megmaradnak az antireges erők is illegalitásban. Ezt még jó pár évig el lehet ragozni. Szerintem az lehet, hogy kidolgoztak 2 vagy több verziót és azzok közül válogatnak, szerintem a Klón-sztorik óta nem merik mégegyszer az időre bizni a végkimenetelt.
Gabe:
Nekem van egy olyan érzésem, hogy nincs megírva a sztori végkimenetele. A Marvel majd szépen az olvasókhoz igazítja a történetet. A borító meg nem lényeges, mert nem tartozik annyira a sztorihoz. Úgyhogy szerintem a Civil Warban az a biztos, amit már olvashatunk.
(főleg hogy gondolom eddig csak a borítók vannak megrajzolva, semmiből nem tart nekik változtatni)
exactlee:
eddig még M.J. nem halt meg, úgyhogy az én válaszom egy nagy nemtudom.
egyébként vicces, hogy Vasemeber Pókembert ilyen veszély előreelzőnek használja, tisztára, mint a madarak a bányákban
Egyébként szerény véleményem szerint a Civil War-os címek közül eddig a Frontline a legjobb, ott mindkét oldal szerepet kap, a háborús történetek meg zseniálisak a füzetek végén.
Punkológus:
--- Idézet ---árulja már el nekem valaki, hogy Rozsó a The End végén hogy halt meg, ha meghalt??
--- Idézet vége ---
Sehogyanse, az egész csak arra ment ki, hogy Jenkins tovább bonyolitsa az Origin-jét és szvsz baromi unalmasan. A legjelentősebb The End a Marvel Univerzum halála volt, kár hogy nem tartják be régóta.
--- Idézet ---Tényleg kinyírják Mary Jane-t azért, mert kiderült, hogy ő Peter felesége, és ezért átáll Póki a regellenesekhez, mert Stark megszegte az ígéretét?
--- Idézet vége ---
Hát ezt csak a boritókból következtetjük, de elképzelhető, hogy elintézik, már a kilencvenes években le akarták passzolni MJ-t
--- Idézet ---De az adamantuim egyébként tényleg törhetetlen, annyira nagy a szilárdsága.
--- Idézet vége ---
Hulk szét tudja törni
Gabe:
Hee? ezt meg honnan veted? hiszen még távolrol sem tartunk ott... szerintem az csak találgatás volt, ne vedd komolyan egyelőre
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése