HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1361/1662) > >>

Punkológus:
Úgy tudtam a Civil War topicban fel lett oldva a spoiler-korlátozás és a világot fel kell készíteni arra a szörnyűségre, ami rá vár. Majd odaírom, hogy a poénok spoileresek, hátha van olyan aki majd a megjelenéskor akkar csak kaszátegyenesíteni

talgaby:
Nos, ennyit arról, hogy nem lőjük el a spoilert a HiPók megjelenése előtt...  
Q döntéseiről meg inkább ne beszéljünk, eléggé sok indulatót szítható téma lehet belőle.

Punkológus:
A szememben ezzel JMS elásta magát, az a gond, hogy Nagy Q szabadkezett adott neki Pókember ügyben és Jean-Marc úgy gondolta, hogy most aztán megreformálja az egész Pók-történelmet. Csak az a gond, hogy meggyalázott egy olyan bálványt, ami jó 30 éve  létezik. Ez szerintem egy totálisan felesleges, szenzációhajhász és undoritó húzás volt JMS-től és le merném fogadni, hogy miután JMS eltünik a laptól, senki sem fogja figyelembe venni az újitásait, sem Gwen-t, sem Totem-legendát stb. Talán egyedül az organikus hálóvető maradni fog.

Én legalábbis nagyon remélem.

Ja és két kihagyhatatlan poén a témával kapcsolatban  

vigyázat spoileres poén 1
vigyázat spoileres poén 2

Gorgonita:
Megkaptam, köszönöm. Igérem még Shield ügynökökkel sem szedik ki belőlem. Véleményt nem mondanék róla, amíg nem láttam a történetet, de már legalább értem miért nem jön be sokaknak.

talgaby:
Daredevil, Gorgonita: Gwenről küldtem privit. Légyszi a spoiler miatt ne tegyétek közre. Köszi.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése