HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Gabe:
--- Idézet ---1. a listában kétszer szerepel a CW: X-Men 1
(+1: a CW 4 viszont egyszer sem)
--- Idézet vége ---
1. Ez olyan nagy baj? egyébként javítva
(+1: ne a checklistből indulj ki, az nem a megjelenési sorrendet tükrözi, viszont ha ki is jött már, scan az még nincs. Addig érd be azzal ami van , úgyis kikerül az összes, csak egy kis türelem... )
Punkológus:
Ez sajnos nagyon így van. Aki Gwennel vetekedni tud ilyen téren az talán Jean Grey. Neki ráadásul még az alteregóinak és klónjainak és megsem született gyerekeinek kapcsolatát is nehéz kibogozni. Pl. Jean milyen rokonságban áll Kábellel? A népszerü női karaktereket egyszerüen nem tudják békén hagyni. Pedig én annyira, de annyira örültem a Marvel Universe The End-nek, hogy végre a Marvel elhatározta magát és nem fog többet feltámasztani senkit, aztán végül csak egy lábjegyzet lett a Marvel Univerzumban .
Ágyutöltelék Buckyval mi történt? Legutoljára azt hallotam, hogy KGB ügynök volt és Kapi hibernálódása után szépen eléldegélt Oroszhonban.
--- Idézet ---mikor derül ki Ben bácsiról, hogy...
--- Idézet vége ---
Szerintem Ben bácsi maga a Vezér, csak gépben és ő uszította Peterre azt a bizonyos pókot
talgaby:
Ezt a sort szerintem lassan senki fölé nem lehet odaírni a Marvelnél (már Bucky fölé se ugye '97 óta, pedig ő volt az egyik "örök halott"). De az kétségtelen, hogy Gwen már többet szenvedett a halála óta, mint a legszörnyűbb sorsú mártírok. Azért néha már szinte várom, hogymikor derül ki Ben bácsiról, hogy kapcsolatban állt titokban a maffiával, és a betörőt valójába azért küldték oda, hogy az megölje őt, mert így volt hipnotizálva...
Punkológus:
De ez segít megérteni a Polgárháborús Pókember döntéseit, ha valami gikszer van, akkor az csak a zseniális írói döntések következményei. Például magyarázható úgy a dolog, hogy Peter azért csicskult el, mert ezt a traumát már ő sem bírta feldolgozni és nekiállt apapótlékot keresni, ha már az nem jöt be neki, hogy örökbefogadták
És nekem is kiszokott nyílni a zsebemben a bicska a Sins Past emlegetésétöl. Hogy efölé a szerencsétlen lány fölé miért nem lehet végre odaírni: nyugodjon békében.
talgaby:
A spoiler-korlátozás a CW-re volt feloldva emlékeim szerint, nem a valamikori (közel?)jövőben megjelenő magyar kiadások sokkoló történeteire. És ide nem kasza kell. Valami hatásosabb, valami hangosabb. Ami nagyot szól. És igen, egy picit mindig kiakadok, mikor felmerül ez a dolog, a mai napig nem voltam képes túltenni magam rajta.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése