HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Gorgonita:
--- Idézet ---Remélem a Gwenes részét nem gondoltad komolyan. Szerintem annyira durva, hogy azt már ki se lehet fejezni.
--- Idézet vége ---
Én sem tudom mi történt Gwennel. Ezért is kérdezem, hogy mivel idegesítette fel jms a rajongók egy részét? Erre vonatkozott a smile, meg hogy én még mindig nem tudom. Nem pedig arra ami Gwennel történt, bármi is legyen az.
Daredevil:
Mi va' már megint az 'xtrával? Megint nem t'ok letölteni CW-s képregényeket.
Inner Circle:
--- Idézet ---Ezt a hímneműek csoprtjába tartozva írom, de a jövőben légszi az ilyen megnyilvánulásaidat tartsd meg magadnak...vagy kicsit moderáltabban add elő.
--- Idézet vége ---
Ez teljesen moderált volt; ha én az ilyen durvaság-faktorú (engem érintő) megszólalásokon kiakadnék, már rég leszórtam volna magam a Szabdság-hídról. De én túlélőképes vagyok, jó tanács: legyetek ti is azok, később még jól jöhet...
Daredevil:
JMS mi a jó büdös francot művelt Gwennel? Magyarázza meg nekem valaki, mert én nem értem ezt. ( A HoM-os kitérőre gondoltok itt?)
talgaby:
Ezt a hímneműek csoprtjába tartozva írom, de a jövőben légszi az ilyen megnyilvánulásaidat tartsd meg magadnak...vagy kicsit moderáltabban add elő.
(És ez érvényes az esetleges nemi, faji stb. diszkriminatív megnyilvánulásokra is, mindenkinek. Tudom, hogy waddafak meg minden, de azért ennek is megvannak a határai...)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése