HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1353/1662) > >>

Inner Circle:

--- Idézet ---Bár nem is emlékszem, hogy az X-eken kívül valaha is lett volna ilyen nagy női tagság szuperhőscsapatban. (Már látom is Inner Circle megjegyzéseit magam előtt...
--- Idézet vége ---
Pedig volt ennél nagyobb nő-arány is egy szupercsapatban: az "IC and the ladies" csapatban volt Inner Circle, Árnymacska, Vihar, Jean, a Fekete Macska... de ezek a kalandok csak igen szűk körben ismertek

talgaby:
És ha az ember szereti a kissé régies hangulatú, állandóan kínai közmondásokkla operáló "nyugati kung-fu" történeteket, az kedvelheti Shang Chi figuráját is. Remélem olyan marad, mint régen.
És hogy kik ők? Hát, wikis leírást adhatok, ha az megfelel:
Colleen Wing
Misty Knight
Black cat
Tarantula (az összes) Sokkal jobban néz ki, mint az előzőek, az tuti.
Shang Chi, the Master os Kung-Fu
Paladin
American Samurai
Humbug
Orka

Gabe:

--- Idézet ---KÖSZ GABE EZT A GYORS REAGÁLÁST! [/font]
--- Idézet vége ---
Az összefoglaló megírásához képest semmiség   , én inkább az angolul nemtudok nevében is szeretném megköszönni az összefoglalókat Regnarnak, Gorgonitának, és Michonak (reméllem nem hagytam ki senkit   , ha igen akkor előre is bocsánat)

Csak így tovább    

nickfury:
A kung-fus neve Shangi-Chi ő oylan mint bruce Lee:) Az új tarantula jól nézzki:)

Gorgonita:
Túl gyorsan válaszoltál, közben már javítottam magam. Különben azt se tudom kikről van szó, csak a borítóból indultam ki, és arra is rosszul emlékeztem. A nevek amiket leírtál nekem nem sokat mondanak, de úgy látom itt a kung-fus srác aki az oldalon fellelhető Marvel Kinght-ban is szerepelt. Fekete Macska. A kardos csaj meg vagy a Dougthers of Dragon egyik fele, vagy Kard a Köppeny és Kard párosból.
 De ezt a sok új karaktert én már nem vágom. Olyanok nekem mint a Forma-1-ben az üldöző boly. Pedig biztos jó figurák...

Jah, egybként Black Cat Wolwerine-el crossowerel a Claws-ban. De gondolom ezzel sem mondtam újjat.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése