HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
talgaby:
Azért a Heroes for Hire új taglistája nem éppen csak nőnemű. A tagok a következők lesznek: Colleen Wing (ő a -tag), Misty Knight (kemény zsaru), Black Cat ( a négyzeten), Tarantula (új, és női, itt debütál), Shang Chi (végre visszatér, ő lesz a kötelező szenteskedő bölcs ázsiai), Paladin (csak hogy legyen valaki, aki egyszerre képes kavarni az összes női taggal, és lehessen irigyelni rendesen), American Samurai (hogy ez hogy maradt életben, miután öngyilkos lett?), Humbug (Deadpoolnak szólni kell, hogy félmunkát végzett, remélem valaki gyorsan megteszi...), Orka (ez ki a jó franc?) és persze hogy valahol ő is legyen végre, a jó öreg Power Man. Mint látható, a nemek aránya 5:6 a férfiak javára. Bár nem is emlékszem, hogy az X-eken kívül valaha is lett volna ilyen nagy női tagság szuperhőscsapatban. (Már látom is Inner Circle megjegyzéseit magam előtt... )
Gorgonita: szerintem a leglehetségeseb válaszok a felvetésedre a 2., 5. és a 10.
Gorgonita:
Jön velük egy új 01.
Próbálom linkelni:
http://www.marvel.com/catalog/?id=4838
Egybként érdekes, hogy nincs Civil War - Iron Man cím. Vas a saját számában Sentryvel hadakozik, miközben Kap még az F4 és Amazon oldalán feszít, majd akciózik egy rendezvényen. Szóval az egyik legfontosabb szereplő saját füzetében korábban játszódó történet fut.
Kérdés miért?
-mert a CW-s szerepvállalása/változása nehezen védhető lenne, a saját címben ahol ő a jófiú, és nem az egyik megtévedt haver?
-mert tartogatnak még valami meglepit, ami csak a végjáték után derülhet ki
-mert úgy voltak vele, hogy úgyis látjuk mi történik vele más címekben,
-mert az új olvasókat is rá kell kapatni a címre, és nehogy már azt higyjék hogy Vas egy uncsi diktátor, amikor valójában ő egy igazi hős izgalmas kalandokkal
-vagy hogy legyen egy olyan szám is amiben nem CW fut azoknak, akiknek nem jön be?
-mindez együtt
-egyik se,
-valami másért
-azért se
-hogy legyen mit kérdeznem
Punkológus:
Azok léteznek még egyáltalán? Már bocs a kérdésért, de én baromi rég nem hallotam róluk semmit. Se hideget, se meleget.
nickfury:
Egy csapatról még szó sem esett:( A HEROES FOR HIRE gondolok, ők egy regisztráció párti csapat ugye?
Gorgonita:
--- Idézet ---Erre a főnökük pongyolát vesz fel?
--- Idézet vége ---
Azért a pongyola erős túlzás. Szerintem egy sima hosszúkabát. Mellesleg a Shield ügynökök is viseltek már olyan ruhákat mintha az F4 tagjai lettek volna csak 4-es nélkül. Nekem is feltünt hogy nem szokványos egyenruhában van -nem mintha azokhoz annyira értenék -de én egy vállrándítással tovább is haladtam, mondván Marvel -univerzum.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése