HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
TOM1:
Köszönöm, már be is tettem képernyővédőnek. Profi munka.
Gabe:
Aki szeretné a monitorán viszontlátni a marvel.com-on lévő wallpapereket a CW témájában, screen saverként, az itt megteheti: ha erre a linkre kattint. (kb. 6Mb)
Vigyázzat én csináltam...
Inner Circle:
--- Idézet ---Érdekes cikk. A vége különösen. Tehát valaki el fog patkolni. És az egyensúly megbomlik. Ennél jobban hogy tud? Thor beszállt a buliba, ennél joban már alig lehet roszabb helyzetbe hozni Kapiékat. Talán ha meg tudnák győzni a Sentryt, hogy csatlakozzon, akkor lenne esélyük. A NA #24-ben majd kiderül, mit tesz majd Bob...
--- Idézet vége ---
Az a Sentry, aki a Frontline 1 borítóján a regesekkel van? (Igaz, Fáklya meg az anti-regesekkel, node ők ketten még nem csatlakoztak sehová, a többiek meg a helyükön vannak.)
Egyensúly meg SZVSZ egyáltalán nincsen: a regesekkel a kormány, a sereg és a SHIELD + több szuperhős, mint amennyi tökegyedül van a túloldalon. Tán csak a közhangulatban van most egyensúly, egyébként masszív a túlerő a regesek oldalán.
talgaby:
Érdekes cikk. A vége különösen. Tehát valaki el fog patkolni. És az egyensúly megbomlik. Ennél jobban hogy tud? Thor beszállt a buliba, ennél joban már alig lehet roszabb helyzetbe hozni Kapiékat. Talán ha meg tudnák győzni a Sentryt, hogy csatlakozzon, akkor lenne esélyük. A NA #24-ben majd kiderül, mit tesz majd Bob...
Inner Circle:
Addig is amíg lesz CW4, görgessetek a lap aljára a borítókért: http://www.newsarama.com/marvelnew/CivilWa...lWarRoom03.html
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése