HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1261/1662) > >>

Ryder:

--- Idézet ---én csak a Popeye-rágókra emlékszem, azoknak volt apapírjában egy mini-képregényecske
--- Idézet vége ---

Én meg eccerrégen kuattam pincékben, és találtam kis mordillo-szerű képregényeket, rágógumiban voltak, kis papíron.Valamelyik ősöm gyűjtötte.Talán még megvannak, beszkenneltetem és beküldöm KN-nek, hátha jólesz napinak.Igaz, nincs sok.Kb.30.
Jah, meg van Mikiegeres + Donaldos is, de azokból kevés.
Majd holnap megkeresem.

Gabe:

--- Idézet ---Thort What If...-ben ölték már meg, annyira nem nagy kunszt, legalábbis egy Hulkhoz viszonyítva. Ha letépik a fejét, meghal. Ha emberi formájában van, könnyű megölni. Még le is lehet lőni, ha elég nagy ereje van a fegyvernek (vmelyik WI-ben emlémeim szerint egyszerűen keresztüllövi egy Őrszem).
--- Idézet vége ---
De akkor miért féltek tőlle enyire? Akkor inkább Hulktól tartanék.
Íme egy végkifejlett elmélet: A két tábor egy végső csatában összecsap, amikor eljön a pokol: Hulk visszatér! Talán nem egyedül, mert akkor honnan lenne űrhajója? Ereje a többszöröse az eredetinek, mert az űrben a másik bolygón valamiért iszonyatosan megerősödött. Neki áll bosszút álni a világon. A két tábornak nincs más esélye mint összefogni, mert csak közös erővel gyűrhetik le a veszélyt. A fél földrészt rombadöntő csata után, nézeteltéréseiket félre téve, együtt fognak az újjáépítésbe. Persze szépszámmal lehetnek áldozatok mind a két táborból, de legalább egy kis revolució lehet a Marvel hősei között.

talgaby:
Üdítőt nem tudom, élelmiszer(-jellegű dolgok)ból én csak a Popeye-rágókra emlékszem, azoknak volt  apapírjában egy mini-képregényecske. Anno gyűjtöttem is, aztán egy költözéskor anyám mindet átadta az enyészetnek.

Ryder:
Nyehh.
Há valamelyik nap leltár volt a helyi supermarketben, ugyhogy a közeli kisboltban vásároltam.Láttam ien kis Jupi-üdítőket, melyek borítóján Csodálatos Pókember virított,
megy egy nagy-szürke nemhulk, hanem Rhino(  ).Csak messzíről láttam, aszsem vmi kis képregény volt a címke hátoldalán.
Ien volt magyarországon-is?

horjb:
 Akkor egyetértünk.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése