HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1262/1662) > >>

Micho:

--- Idézet ---Én nem vagyok 1 lelépős fajta.
--- Idézet vége ---
az jó pont

horjb:
Megprobálok a tőlemtelhetően a legjobban dolgozni. Én nem vagyok 1 lelépős fajta.

Micho:

--- Idézet ---(azt majd eldöntöm jöhet-e)
--- Idézet vége ---

azt meg majd én, hogy felrakjuk-e  
a kezdő beíróknak nálunk nincs aranyélete, mert igencsak kemény rostán kell átmennie a képregénynek, hogy a HZs-ra kerülhessen... ugye szeretünk tartani egy minőséget, minden nagyképűség nélkül  
szóval ami nem megy elsőre, az megy másodjára, de volt már példa, hogy negyedszer is át kellett javítani az újoncnak, de így legalább minőségi munka kerül ki.  persze van aki nem állja, és lelép

horjb:
Köszönöm szépen. Harmadszorra csak sikerült.   Kösz talgaby. Már gyakoroltam is , úgy hogy ha kell vmi fordítás szojjatok!!(azt majd eldöntöm jöhet-e)

talgaby:
Ugye megmondtam, hogy rosszul jött csak le!  Sok sikert hozzá.

Az eXilesról már párszor mondtam, hogy ők inkább ne avatkozzanak bele. A HoM végül is kvázi-alternatív niverzum volt, de a főág kívül esik annaka képregénynek az arculatán, inkáb alternatív univerzumos, mint 616-os (Psziché ide vagy oda).

Thort What If...-ben ölték már meg, annyira nem nagy kunszt, legalábbis egy Hulkhoz viszonyítva. Ha letépik a fejét, meghal. Ha emberi formájában van, könnyű megölni. Még le is lehet lőni, ha elég nagy ereje van a fegyvernek (vmelyik WI-ben emlémeim szerint egyszerűen keresztüllövi egy Őrszem).

Holdlovagról meg annyit, hogy így legalább szó szerint hoz egy kis fényességet a sötétségbe.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése