HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1260/1662) > >>

Sijen:
Ennek az egész CW-nak íccse-úccse nem van értelme. Ámbátor nemhogy az ulti univerzumban jáccódik?  

Apró popó: nem lehetne a csoportom mondjuk "eXiles fan"? Szépen mosolygok is hozzá:  

Punkológus:

--- Idézet ---Krakoa vérében sem volt, oszt kérdezzétek meg, mit csinált vele Polaris
--- Idézet vége ---
Oké, mit csinált vele Viharral karöltve?  (Tudnám, hogy Karkoát miért nevezték MUTÁNS szigetnek, amikor köze sincs hozzá  )

Inner Circle:

--- Idézet ---MK-hoz cheat nagyon nem létezik (legalábbis olyan, ami a gép elleni harcot megkönnyítené...
--- Idézet vége ---
Nekem az MK2-höz volt sebezhetetlen kódom; volt hogy elhívtak a haverok bringázni (akkor még :-) ), úgyhogy otthagytam Kintarót, hadd dobálgassa Barakát. Két óra múlva, mikor visszajöttem, még mindig dobálgatta

Inner Circle:

--- Idézet ---...A fél földrészt rombadöntő csata után, nézeteltéréseiket félre téve, együtt fognak az újjáépítésbe.
--- Idézet vége ---
Álljon meg, miszter! A regesek nem azért regesek, mert megunták a "szabad kalózkodást", hanem mert érzik hogy a közhangulat elfordult ellenük és szeretnének továbbra is közkedvelt, jó gyerekek maradni, úgy érzik hogy az emberek megérdemlik hogy tudják, kik a szuperhősök, és egyébként sem akarnak törvényt szegni.
Ha Hulk leborítja fél Amerikát, nem mintha nem lehetne fél perc alatt lerendezni (nem tudom, ki mondta, hogy Magneto nem tudná felemelni, mert a vérében nincs vas; na és? Krakoa vérében sem volt, oszt kérdezzétek meg, mit csinált vele Polaris  ), de mondjuk hogy megcsinálja. Hát ettől még nem vonják vissza a regtörvényt és a közhangulat se változik meg hirtelen, sőt, ha lehet akkor még jobban meg fogják utálni a szuperhősöket... egy ilyen akció után alighanem az összes Őrrobot a köpenyesek után vetné magát és a végeredmény nagyon szomorú lenne.

talgaby:
Gabe: azért, mert tud forgószelet gerjeszteni, villámot idézni, és úgy valagba rúgni bárkit, hogy az  aHoldig száll, meg vissza.
Hulktól mondjuk ugye féltek is, át is adták egy másik bolygónak.
Ha a zöld behemót még erősödik, az durva lenne. Fizikailag ő a legerősebb most a nem-kozmikus Marvel-hősök közül, ezt rossz volna még megfejelni.
Aza revolúció meg 616-ban szerintem lehetetlen. Az Infinity Crisit a Marvel nem fogja eljátszani, az annyira világrengető sztoriknak ott vannak az alternatív világaik.

Ryder: ha azokat be tudod scannelni, az biztos sokaknak tetszene. Sok sikert hozzá!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése