HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1203/1662) > >>

horjb:
Illuminati az összefoglalóban. ott érdemes keresni. Én is Kappal vok. Azt láttátok hogy nem is póki támadt Vasra hanem pont fordítva.

pepo05:
Hulknak nem sok esélye lenne a Sentry ellen. Szerintem még súlyemelésben sem lenne képes megverni őt. Reynolds molekuláira szedné.

talgaby:
Semmi gond, nem kioktatásnak szántam. Ne emlékezhet egyébként se mindenki minden apró részletre. A bepótoláshoz meg jó olvasgatást

Bundy2020:

--- Idézet ---
--- Idézet ---Ha Hulk véletlenül visszajön, akkor honnan fogja tudni olyan biztosan hogy vasfej és csatlósai küldték ki "szabadságra" az űrbe?
--- Idézet vége ---
Nos, mondjuk talán az a kép az Illuminatiból, hogy Hulkkal közli Reed Richards, mögötte Tony Starkkal a Vasember-öltözékben és Dr. Strange-el, mely szerint ők most kilövik Hulkot az űrbe, nyomra vezethette őt.
--- Idézet vége ---
Rendben, ezt nem tudtam eddig, még nem állt módomban elolvasni az Illuminatit, majd valamikor a közeljövőben ezt is bepótolom.

talgaby:

--- Idézet ---Ha Hulk véletlenül visszajön, akkor honnan fogja tudni olyan biztosan hogy vasfej és csatlósai küldték ki "szabadságra" az űrbe?
--- Idézet vége ---
Nos, mondjuk talán az a kép az Illuminatiból, hogy Hulkkal közli Reed Richards, mögötte Tony Starkkal a Vasember-öltözékben és Dr. Strange-el, mely szerint ők most kilövik Hulkot az űrbe, nyomra vezethette őt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése