HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Bundy2020:
Na szóval én is itt vagyok, én is döntöttem, és én is vasember mellett. Az az oldal valahogy jobban vonz, nemtudom mért, de így van.
Ja igen, és még egy kérdés:
Ha Hulk véletlenül visszajön, akkor honnan fogja tudni olyan biztosan hogy vasfej és csatlósai küldték ki "szabadságra" az űrbe? Nem kételkedek benne, hogy ész nélkül neki fog esni a regeseknek, csakhát van-e utalás az eddigi képregényekbe, hogy Hulk ezt biztosan tudja és nincsenek kétejei
talgaby:
Ne akarlak elszomorítani, de Hulknak legfeljebb súlyemelésben van esélye a Sentry ellen, ugyanis elvileg fizikailag erősebb csak nála. Viszont a Sentry képes energiakivetítésre, gyorsabb, mint Higanyszál (igazság szerint fénysebességre, vagy a közelire képes), rendelkezik limitált telepátiával (ami valójában veri Xavier régi csúcsformáját, de még Kábelét is, csak legnagyobb részét saját maga összetartására használja), sebezhetetlen, szuperérzékei vannak...röviden képzeld el Supermant feltuningolva, keverd hozzá, hogy mindig az időben előttünk van pár pillanattal, és megkapod a Sentryt. Magyarán elég kemény emberke, nem csoda, hogy anno elzáratta önmagát, de még Reedék is be akarták börtönözni a saját elméjébe.
Simson:
Nos, meg is van Hulk ellenfele. Asszem Sentry egy kicsit megdönti a mérleget vasembe felé, de ha jön Hulk...vannak elméleteim, de kicsit erőltetettek. De szerintem biztos azért vonták be Sentryt, hogy Hulkot tudják ellensúlyozni. Bár az átdobálgatja Vasékat a holdra, aztán Sentryvel meg eljátszadozik...
talgaby:
Regelt. Hamarosan csatlakoznia kell Vasember csapatához, de legkésőbb év végére tuti megteszi.
Simson:
4.76 %... huhú, asszem kezdek lemaradni... Na asszem még regisztrálok párszor a fórumra Nem baj, addig örülök amíg Hulkot vissza nem küldik, mertha visszajön akkor tuti szétrúgja Tonyt és a SHIELDet. Ez a Hulkfi nem sokat ér, Fekete Góliát is egy lúzer volt, nem is csoda, hogy őt vonták ki. Sentryt már bevonták? Mert amíg Talgabyt faggattam róla (köszönet a válaszokért és az infoért), addig nem tudom, hogy bevonták-e.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése