HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1202/1662) > >>

talgaby:
pepo: valójában a választ nem lehet tudni, a Te verziód igazság szerint valószínűbbnek tűnik. Tényleg fotoszintézissel nyeri az energiát, viszont az az érdekes, hogy vmiért mindig a világ előtt van időben egy kicsivel (ez a hiperreflexeinek egyik összetevője). Ebből következtettem (én is) egy energiaalakra, amit a telepátia tart össze. Lehet, hogy ez így nem igaz, de annyi tuti, hogy a telepátiája nagy részével a saját testét tartja fenn vmiért és vhogyan.
Abyss: Azt viszont Rozsomák győzelmével tippelném. Sokkal népszerűbb a Sentrynél, ráadásul hazai pályán...esélye sincs Reynoldsnak!

Abyss:
én még csak annyit tennék hozzá, hogy szerintem meg fog jelenni az igazi Thor, és széjjel rúgja a klón vallagát
ja és még valami...Lesz egy Sentry Rozsomák párharc a következő Rozsomák számban

pepo05:

--- Idézet ---5 perc alatt csontvázból teljes ember? Simán leveri... d.gif
--- Idézet vége ---
Azért az is igaz, hogy Hulk szinte csontvázzá égett olyan 350-400. rész között, és pár pillanat alatt regenerálódott. De ettől még nem sok esélyt látok Sentry ellen.

--- Idézet ---a teste valójában energia, csak összetartja az elméjével, így adva magának fizikai alakot...
--- Idézet vége ---
Te biztos jobban tudod, de szerintem ez teljesen nem igaz. Ugyanis tudtommal egyfajta fotoszintézissel nyeri az erejét, amelyet minden sejtje elvégez, vagyis minden sejtje egy kis energiabomba. De ettől még van fizikai alakja...az igaz, hogy a telepatukus képességeivel szabályozza ezt.

talgaby:

--- Idézet ---A gyógyító faktora világon a legerősebb.
--- Idézet vége ---
Ez így konkrétan nem igaz. Talán a Maestro alakjánál így volt, de jelenleg Rozsó már tuti leveri (5 perc alatt csontvázból teljes ember? Simán leveri... ), de még talán DP kicsit újra feljebb vett gyógyfaktora is jobb, régen viszont tuti az volt (ő regenerálódott a leggyorsabban egy időben a Marvel-figurák közül).
--- Idézet ---Melleleg minél tovább harcol, annál erősebb lesz.
--- Idézet vége ---
Inkább minél dühösebb, nem?  De egyébként a kettő gyakran összefügg, ez igaz.
--- Idézet ---Szal ha Sentry-vel jó összeverekszik talán 150 felé is felmegy az erőszintje, ami valjuk be már elég komoly ütőerőt képvisel, ami talán megsebzi Sentry-t.
--- Idézet vége ---
A 150 már nagyon-nagyon dühös Hulkot jelent, nem is tudom, hogy ért-e már el ekkora szintet valaha.  Mindenesetre a Sentry puszta fizikai csapásokkal szemben teljesen immunis (a teste valójában energia, csak összetartja az elméjével, így adva magának fizikai alakot...ha az YBK-n megjelenik a Voidos rész, akkor onnan el lehet képzelni, mert a felépítésük egyezik).

Daredevil:
Azért Hulkot sem kell félteni. A gyógyító faktora világon a legerősebb. Melleleg minél tovább harcol, annál erősebb lesz. Szal ha Sentry-vel jó összeverekszik talán 150 felé is felmegy az erőszintje, ami valjuk be már elég komoly ütőerőt képvisel, ami talán megsebzi Sentry-t.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése