HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (120/1662) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: Farek - 2015. Január 05., 10:48:03 ---Ez az Axis... most komolyan, mi van? És úgy általában: mi a fakk van???

--- Idézet vége ---
Ne aggódj, nem vagy egyedül.  ;) Amikor elolvastam, utána én is pont így reagáltam, és Michotól kérdeztem, hogy akkor most mi is van. De most már belenyugodhatunk, hogy a Marvelnél igazából már semmiről nem szólnak a crossoverek. Csak random módon, random szereplők összegyűlnek, egy jót verekednek, és ennyi. Persze nem mellesleg néha elpusztítanak egy-egy város, vagy rosszabb esetben bolygót, esetleg egy komplett ökoszisztémát, de ez mellékes.

Az Axist is össze lehet foglalni kb ennyiben, hogy jött a rosszfiú, hogy leigázza a világot, erre nagy lendülettel megérkezett szinte az összes hős aki ráért, rosszfiút leverték/elkapták, majd a megmaradt adrenalint levezették azzal hogy egymásnak estek, rosszfiú közben eltűnt, hősök még mindig egymás ellen, rosszfiú előkerült, hősök egymás ellen, közben rosszfiút elszöktetik, hősök leverik egymást, majd mindenki happy, semmi sem történt, minden mehet tovább.

Inner Circle:
A Wolverine: Weapon X egész érdekes lett, és a Logan legacy-s fonalat is felvéve átvezet a Wolverines-ba. Érdekes, hogy közben lezajlott az Axis, és Kardfogú gennyládából Grál-lovag lett (ugyan az Axis végén a sitten volt, de ez mit sem számít, hiszen a Death of Wolverine-be is úgy került, hogy Logan épp akkor tette hűvösre - komolyan, szerintem egy Kardfogút őrző börtön nyilvántartása eleve úgy van megírva, hogy beszállítás után másnapra magától törölje a létszámból). Vagyis a Wolverines JÓVAL Logan halála után játszódik és az adamantiumba zárt holtteste még mindig ott hever valahol. (Pedig mintha valahol azt olvastam volna, hogy lakat alatt tartják a jófiúk, nehogy klónozni lehessen belőle.) És a szuper-összetartó, "Leave no man behind!" X-Men, Avengers meg millió másik bagázs közül egyik se emelte fel a seggét, hogy mi van Rozsival, csak úgy megosztották Twitteren, hogy "OMG Logan S dead :((( #mournlogan #nomorebeerwithwolvie". Beszarás. Eddig hányszor tűnt el Rozsi néhány hétre, hónapra csak úgy? Ez azért komolyan benne van a Top3 Marvel-ökörségben a listámon. Mibe, hogy ez az enyhe "oversight" még jelentős lesz később?

Inner Circle:
Nem válthatjuk aprópénzre ezt a monumentális alkotást! :badteeth:

zajrus:
Szerintem fizikai képtelenség :D Ezt látni kell XD

KiD:
Nem lehet, hogy ez az egész belevezet majd az új Star Wars füzetekbe?

Amúgy ehhez a time runs out bs-hez nekem sincs türelmem, ha valakinek van ideje (és nálam több türelme), összefoglalhatná a kedvemért. Valaki?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése