HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (121/1662) > >>

Farek:
Én már semmire sem tudok gondolni, ha ilyeneket olvasok... :dry:

zajrus:
Arra már gondoltál, hogy ha kihagyod az Axist akkor kapsz egy laza alterjövős Angyalvonulatot, ami felvezeti a Secret Warst? Meg pár mellékszálat, ami nem Axis? :D

Farek:
Na, behoztam magam az elmúlt két hét általam olvasott képregényeivel. Talán jobb lett volna, ha nem teszem...
Ez az Axis... most komolyan, mi van? Ki kivel van és ki kivel maradt? Mit művelt Stark? Miért nem hatott a kis akciója miatt a visszafordító hullám Plazmára és Kardfogúra? Vajon csak rájuk nem?
És miért pont Fátumnál kötött ki az - ismét - Vörös Koponya? És úgy általában: mi a fakk van???

Angyalok... sóhaj... tényleg, becsülettel próbálom követni, de nem tudom. Lehet, hogy tényleg össze kellene gyűjtenem egy-egy történetvonalat, hátha úgy jobban összeáll a kép? Erre sem vennék mérget...

KiD:
A világ legokosabb gondolata volt tőle egy rakás pénzt fizetni azoknak az embereknek, akik az AIM-et mind ezidáig irányították. Így kell megfékezni az ilyen szervezeteket! Bizonyára sarki pékséget fognak belőle nyitni.

Micho:

--- Idézetet írta: talgaby - 2015. Január 02., 18:37:26 ---Roberto egyike a képregényes „gazdag mert gazdag” figuráknak

--- Idézet vége ---

Ja így már érthető  ;D

Kíváncsi lettem volna az AIM tenderre, hogy hangzott az apróhirdetés, amire Roberto szeme felcsillant...
"Gonosz nagyvállalat eladó, szabadalmaztatott világuralmi tervekkel és csúcstechnológiával. A hozzá tartozó infrastuktúra könnyedén átalakítható méhészeti tevékenységre is."   :lol:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése