HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (119/1662) > >>

Inner Circle:
A Time runs out egy kicsit előrébb jár. Ha jól emlékszem, Wakandában megtalálják Tony Starkot a dutyiban, aki igazi köcsög barom módjára viselkedik és ott is hagyják. Elég furcsa volt. Aztán jött az Axis, aminek a végén Tony-ból egy köcsög barom lesz, szóval kezd összeállni az ottani világ.

Asys:
Én most kezdem el az AXIS-t, a Death of Wolverine-t és a Spider-Verse-t!  :rolleyes:

Én a következő dolog miatt nem tudom követni már az egészet:
1. Ugye van egy Avengers csapat, ahol minden második tag mutáns (,,Uncanny Avengers'')!
2. Meg van a csapat, ahol van Ágyúgolyó, Napfolt, meg egy csomó új tag (,,Avengers'', ,,New Avengers'' , ,,Avengers World'')!

Az egyik crossovere az AXIS, a másiké a Time runs out, ami átfordul szépen a Secret Wars-ba...

Mi a közös pont? Vagy az egyik egy párhuzamos valóság? Van egy kis katyvasz itt...

A Pókemberes story-k meglepően jók (Spider-Island, Dying wish, Goblin Nation), ahhoz képest, hogy hosszú évekig nem olvastam Peter kalandjait, most rendkívül kíváncsi vagyok az új történeteire!  :brow:

Lehet, hogy egyedül vagyok itt vele, de nekem tetszett a Fear Itself!  ;D

Ami csalódás volt: Avengers vs. X-Men, AoU!  :-\

Az Infinity átlagos volt, lehetett volna jobb is; az Original Sin-t meg szerintem elkapkodták, sokkal nagyobb lehetőségek voltak benne, mint amiket megléptek...

Inner Circle:
Szerintem még mindig a Fear Itself a mélypont, bár legalább a rajz szép volt. Második legrosszabb az Original Sin, ráadásul abban komoly potenciál volt :(

Sepi:
Igaz, ez kimaradt belőle... kivéve, ha nem.  :badteeth: ;D

Inner Circle:
"Aki eddig jó volt, az g.ci lett és fordítva, kivéve aki nem, és aztán vissza az egész, kivéve aki nem."

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése