HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (109/1662) > >>

Inner Circle:

--- Idézetet írta: Micho - 2015. Február 05., 20:39:35 ---IC, te mit szedsz olvasás közben? Én is kérek!

--- Idézet vége ---

Őket:

Baltazár-a-méhecske és Babóca-a-katica cosplay, nemsemmiez, mi? Ja és nem adok, ui. ezek az ENYÉMEK  :hehe:

zajrus:
Az Operation S.I.N. nem egy Original Sin spin-off? Mert ezek szerint nincs :D Amúgy Peggy-ék később is akcióznak, de még az SSR idejében járunk a SHIELD megalakulása előtt (az Agent Carter one-shot előtt) :)

Micho:

--- Idézetet írta: zajrus - 2015. Február 05., 13:27:02 ---
--- Idézetet írta: Micho - 2015. Február 05., 11:38:48 ---Azt hiszem be kellene izzítanom azt az Agent Carter tv sorozatot, ami úgy tudom, szintén az ötvenes években játszódik.

--- Idézet vége ---

Inkább negyvenes évek vége ;)

--- Idézet vége ---

A képregény (Operation S.I.N.)  1952-ben játszódik, amiben Peggy Carter és Howard Stark Moszkvában akcióznak... Ezek szerint nincs köze a tv sorozathoz?

--- Idézetet írta: Inner Circle - 2015. Február 05., 12:48:33 ---
--- Idézet vége ---

IC, te mit szedsz olvasás közben? Én is kérek! 

zajrus:

--- Idézetet írta: Micho - 2015. Február 05., 11:38:48 ---Azt hiszem be kellene izzítanom azt az Agent Carter tv sorozatot, ami úgy tudom, szintén az ötvenes években játszódik.

--- Idézet vége ---

Inkább negyvenes évek vége ;)

Inner Circle:
Hát elég fura élmény a Wolverines, de legalább történik valami. Szerintem jól érzékelteti Mr Sinister súlycsoportját, hogy az ellene való harcig el se jutnak, a végén az X-ek belépője meg kifejezetten jól sikerült.
A Hulk sem rossz, a címlap alapján valami hülye bunyóra készültem (amúgyis, ki nem sz.rja le ezt a zöld spinét?), de kellemesen csalódtam.
Ellentétben az Angelával, amit nem egész a felétől már csak végigkattintgattam. Kábé olyan izgi volt, mint egy magyarázó jegyzet a Szilmarilokhoz: aki két oldal után még ébren van, az meg is érdemli (igyon kevesebb kávét). Valakit komolyan érdekel, hogy a Jüttenbuttomba özönlő sötét brokkerek szövetséget kötöttek a húttamattákkal, de ezt keresztülhúzta a zsizsikek brondabrandija, és hátrahagytak egy zullaprukkot... na és Angeláról most majd az is kiderül, hogy a nagy német államhölgy elveszett testvéröccsunokája, eredeti neve Angela Markol, most is azért jött Merkel Budapestre, hogy a magyar orkoktól megkérdezze, hogy nem látták-e valahol, mert ha igen, akkor ő a másik irányba megy. Angela sidekick-csajszija meg tényleg side és mindenféle más kick-ek iránti vágyat kelt fel az emberben, nem is emlékszem, mikor akartam utoljára bármilyen képregényszereplőt ennyire összerugdosni. Az Isten is arra teremtette, hogy bedarálja valami kósza Doombot vagy Malekith a nyakába akassza a lábait (a többi része hátrahagyásával).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése