HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (110/1662) > >>

Micho:
Mivel most nincs se X-Men, se Spider-verse, így a gyér(nek tűnő) heti adagból a Wolverines-re vetettem rá magam elsőként, hátha kisül belőle valami... sajnos azt kell mondanom, hogy nem. Az egész átment valami dr. parnasszus-szerű baromságba, a készítőket én kényszergyógykezelésre küldeném  :badteeth:
Viszont az Ant-man-hez készült prelude belelapozva érdekesnek látszik, pedig én nem nagyon kedvelem az ilyen filmkiegészítő előzmény-utózmányokat, meg egyáltalán a filmképregényeket (ja, van Age of Ultron prelude is). Howard Stark szerepeltetése örvendetes, Pym úgy tűnik, hogy valóban Howard kortársa lesz, aki a héten még felbukkan az Operation S.I.N-ben is. Azt hiszem be kellene izzítanom azt az Agent Carter tv sorozatot, ami úgy tudom, szintén az ötvenes években játszódik.

KiD:
Pedig az pont jó volt.

zajrus:
A Spider-Man 2099 is kaszát kap...

Asys:
Lehet már tudni valami biztosat, hogy mi lesz a Secret Wars után; azon kívül, hogy ,,minden más lesz''?  :badteeth:

Látom, néhány cím meg fog szűnni most ill. a következő pár hónapban (New Avengers, Avengers, X-Force, Secret Avengers, All-New X-Factor, All-New Invaders, All-New Ghost Rider, stb.)...
Vajon a többi cím is megy a süllyesztőbe? Vagy újraindul megint a számozás?  :headscratch:

Teljesen megszűnnek majd dimenziók? A végén csak egy marad?

talgaby:
És sebességmezőként használtam, de inkább a NewGent kérdezd, ők viszik a Flasht.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése