HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
talgaby:
Fogalmam sincs, meddig húzzák a képregényt, majd idővel, ha elég összegyűlik, ránézek, meg talán honosítom is.
Asys:
Talán a legjobb X cím volt az All-New X-Factor, nekem is nagyon tetszett! :rolleyes:
Sajnos, már a Secret Wars előtt megszűnik, a huszadik szám az utolsó... :(
Elolvastam DC vonalon a Godhead-et, érdekes volt! :rolleyes:
Kicsit olyan volt, mint amikor a Kapiék Zeusz ellen mentek! :badteeth:
A story elején teljesen esélytelennek voltak feltüntetve a Lámpások, a végére viszont elég rendesen kicombosodtak! ;D
(A gyakorlatilag isteni hatalmú lények otthonát a Lámpások mentik meg...) :hehe:
Aminek viszont nagyon örültem: Saint Walker és vele a remény is, visszatért! :brow:
A Spider-Verse-től többet vártam... :dry:
A Spider-Island közelébe sem ér! :-\
Eléggé fura, kiábrándító, hogy rajzfilmfigurák is ott rohangálnak a keményebbnél keményebb karakterek között...
Érdekes volt, hogy a főgonosz simán elintézte a ,,Kozmikus Pókembert'', Kaine viszont vele végzett tök simán! :rolleyes:
Morlun testvére kiköpött Mr. Hyde! :brow:
A Terminator Salvation: The Final Battle tetszett valakinek? Nem volt rossz szerintem, ahogy folytatták a Bale-Worthington-féle filmet! :rolleyes: A story vége rendesen mellbevágó! ;)
A Fire and Stone-ban meg volt minden: Alien-ember fúzió, mutáns ember, mutáns Predator, Predator vs. Space Jockey csata! :bravo: Galgo-n mekkorákat röhögtem, nagyon nagy arc a pali! ;D
A Mortal Kombat X is tetszik, eddig 5 szám jelent meg! Nem tudja valaki, hogy hány szám lesz még? (Talgaby, esetleg?) ;D
Remek a grafika, jók és brutálisak a harcok! Fantasztikusak az új karakterek! :pogo:
Zigota:
Nemrég belelolvastam az All New X-Factor-ba. Szerencsére PD hozza a tőle elvárt szintet. Nagyon tetszik, ahogy egyik pillanatról a másikra le tudja hozni a szuperhősöket a földre. Bendis példát vehetne róla, hogy kell csapatképregényt írni. Külön tetszik, ahogy Pietrot rehabilitálta, nem pedig csak elfelejtette az (igen komoly) bűneit. A nyilvános vallomása a legjobb pillanat ami mostanában a Marvelnél történt. De ennek a sorozatnak is vége lesz sajnos a Secret Wars után... Ami biztos vagyok benne, hogy a New 52 Marvel megfelelője lesz majdnem ugyanolyan szarul kivitelezve.
Micho:
--- Idézetet írta: zajrus - 2015. Február 06., 09:21:43 ---Az Operation S.I.N. nem egy Original Sin spin-off?
--- Idézet vége ---
Gondolom annyiban, hogy ez is egy "elmondatlan történet". Egyébként tetszik a felütés, csak könyörgöm ne csináljanak Howardból egy Vasember 0.1-et (kezdtem aggódni, amikor megláttam a mellvértet a haverján), épp elég, hogy Howard kb. akkora arc, mint a fia lesz később... De ezt el tudom viselni ;)
--- Idézetet írta: Inner Circle - 2015. Február 06., 10:10:36 ---
--- Idézetet írta: Micho - 2015. Február 05., 20:39:35 ---IC, te mit szedsz olvasás közben? Én is kérek!
--- Idézet vége ---
Őket:
Ja és nem adok, ui. ezek az ENYÉMEK :hehe:
--- Idézet vége ---
Gratulálok! Sajnos nekem ez drága mulatság volna... Bár az adókedvezmény miatt el bírnék viselni belőlük 3-at, kizárólag fizetésnapon :hehe:
Puma:
--- Idézetet írta: talgaby - 2015. Február 02., 00:03:07 ---És sebességmezőként használtam, de inkább a NewGent kérdezd, ők viszik a Flasht.
--- Idézet vége ---
Köszi szépen a segítséget, amúgy nem nekem kellett, hanem egy másik fordítónak, aki Facebookon is megkérdezte, és ott is ezt írták, úgyhogy mivel két forrásból is meg lett erősítve (mint a Newsroomban :D ), ezért végül ezt írta be.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése