Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1390577 alkalommal)

0 Felhasználó és 24 vendég van a témában

Nem elérhető Arky

• Mulder ügynök
  • *
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #3480 Dátum: 2007. Január 28., 17:35:05 »
Sziasztok

Neten található valahol CW olvasási sorrend? mert igy ,megjelenési sorrendben nem az igazi, egyik helyen Thor, másikon AmKap összeverve, de még csak menekül, de Pók is ott van vagy nincs vagy van. pff  (csak most kezdtem augusztust)

Köszi

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3479 Dátum: 2007. Január 27., 13:54:10 »
Idézetet írta: Gorgonita
Amilyen pletykások ezek a szuperhősök. Kitty úgyis elmeséli Iljanának...

Nem bánom, Iljána tudhatja első... hm, kézből is  

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #3478 Dátum: 2007. Január 26., 15:36:55 »
Miért három nő egyszere már sok? Ketten ellesznek egymással is, ha már fáradsz. A baj csak az, hogy utánna meg imádkozhatnál azért is, hogy Spidey, Colossus és T'challa meg ne tudja. Amilyen pletykások ezek a szuperhősök. Kitty úgyis elmeséli Iljanának...
 Egyébként nekem már az is sok volt, hogy WW és HW tegnap együtt nyomták a cartoon-on.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3477 Dátum: 2007. Január 26., 14:49:48 »
Idézetet írta: Gorgonita
NA mindegy. Imádkozzunk inkább Mary Jane-ért.

Jó... de nem imádkozhatok mondjuk MJ-ért és Kitty-ért egyszerre?... aztán másnap reggel jöhet Vihar

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #3476 Dátum: 2007. Január 26., 11:20:36 »
Dehát most is a teljes nevén fut Justice League of America. Tavaly indult újra. Ennek a  4. és 5. része előzte be az NA-t. Hogy mellette van mindenféle JLA cím az mos mást tészta, bár ebből is szívesen vennék egy kis továbbképzést.
 Az NA meg nemigen lehet túl a CW-n, amíg két részre van szakadva. Értem én hogy ott van Batman meg Wonder Woman -én is rájuk szavaznék   -de azért a CW mégiscsak ötletesebb, mint az hogy Red Tornado JLA tag lesz-e vagy sem.
 NA mindegy. Imádkozzunk inkább Mary Jane-ért.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 26., 11:21:21 írta Gorgonita »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3475 Dátum: 2007. Január 26., 09:30:27 »
Ahogy elnézem a Megtorló igencsak beújított fegyverzet téren. A Punisher War Journal 3-dik számában, miután kap pár darab maflást Kapi-tól, nem gyengén elintézi Rínót. Lehet, hogy Kapinak van igaza amikor azt mondja, hogy "Frank Castle is insane".  De ahogy pofánlövi Rínót, úgy hogy az átrepül az úton... Ilyen hatásos képsort már rég láttam képregényben. Persze nem hal meg Rínó, de ő is ledöbben, főleg amikor valami speckó ököllel elkezdi ütni vágni őt Megtorló. Ezek után kiváncsi leszek a folytatásra.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 26., 09:31:09 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #3474 Dátum: 2007. Január 25., 20:50:48 »
Az NA-t most csak a CW vitte. (Már túljutott azon a szakaszon.) Meg  a neve. Az Amazing Spider-Mant se azért veszik olyan sokan, mert jó, hanem mert ez a legismertebb cím.
JLA az v2. Ezzel a névvel. A "JLA" előtt a teljes nevén futott.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #3473 Dátum: 2007. Január 25., 20:19:23 »
De az NA nem most a legjobb a CW-nek köszönhetően?   Egybként az a JLA v2 nem inkább JLA v5 vagy még több?

Elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3472 Dátum: 2007. Január 25., 17:06:30 »
A New Avengers mostanság nyújtott teljesítményéhez képest hidd el, még így is sokkal jobban fogy, mint azt az ember hihetné.  A JLA v2 meg még nagyon új, bár az eladások alapján ugyanabban a cipőben evez, mint az NA. Valószínűleg majd egy hasonló szintre fog beállni.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #3471 Dátum: 2007. Január 25., 17:03:24 »
Kösz az összefoglalót! Reed motivációi így már hihetőek, és ha Vas is ez alapján cselexik, akkor...
De ha ezek után szét- meg összeugrik az F4, az Avenger, az X-ek, esetleg kómába esik M.J. akkor tényleg elég nagy fába vágják a fejszéiket az írók. De mivel idén is bejött, azt hiszem jövőre is jó évnek nézünk elébe.
 Amin viszont csodálkozok, hogy a JLA jobban fogy, mint az NA.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 25., 17:04:46 írta Gorgonita »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3470 Dátum: 2007. Január 25., 17:02:55 »
Legkorábban csak holnapra tudom elintézni, mert közbe jött egy kis apróság. De meglesz holnapra az biztos.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3469 Dátum: 2007. Január 25., 16:52:26 »
OK  
17:00-kor pattanok le mert a gyerekekre a szomszéd vigyáz. Teház ráér, csak 9-17-ig vagyok Internetképes.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3468 Dátum: 2007. Január 25., 16:38:20 »
Idézetet írta: beigli69
Elment a privát üzim? Mert nem igazán üzengettem még így és nem vagyok biztos benne hogy jól csináltam-e.
Persze átjött. Már dolgozok az ügyön.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3467 Dátum: 2007. Január 25., 13:48:01 »
Kösz akkor esek neki keresni  
Most néztem a galériádat ez a marvel karakteres (összesen kb 800 kép) hatalmas, azt hiszem esek neki és töltögetem le (izomláz a jobb középső újjamban garantált, de megéri).  Ezer köszönet ezért a gyűjteményért.

Elment a privát üzim? Mert nem igazán üzengettem még így és nem vagyok biztos benne hogy jól csináltam-e.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 25., 16:22:24 írta beigli69 »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3466 Dátum: 2007. Január 25., 13:46:53 »
A Planet Hulk dühöngőbe már beírta egyszer Gabe a címet, ott sokmindent meg lehet találni.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3465 Dátum: 2007. Január 25., 13:45:12 »
Pontos cím vagy link van ezekhez (mármint a konkrét képregényekhez), mert ha ezt továbbítom a havernek ő dc-zik

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3464 Dátum: 2007. Január 25., 13:43:59 »
Csak a DC-t vagy a torrentet tudom neked mondani. De gondolom neked ez a céges gép miatt ki van lőve. (A piratesbay-en a dcp-ket kell végignézni, abban valahol benne van a Zombies, a Return még nincs fent egyenlőre torrenten).
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 25., 13:45:35 írta Sepi »

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3463 Dátum: 2007. Január 25., 13:42:11 »
 Szerencsés.
Hát ez van ha valaki nem fizet elő netre .
Nincs olyan címed ahonnan ezeket (akár visszamenőleg a hiányzókat, vagy a Zombies sorozatot) le lehetne szedni ? (torrent csak PiratesBay féle jöhet szóba ahol a torrent file-t le tudom szedni, osz havernak továbbítani hogy ez kő)
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 25., 13:42:57 írta beigli69 »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3462 Dátum: 2007. Január 25., 13:34:13 »
Idézetet írta: beigli69
Sepi neked mán meg is van ????
Igen.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3461 Dátum: 2007. Január 25., 13:24:24 »
Sepi neked mán meg is van ????

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3460 Dátum: 2007. Január 25., 13:20:15 »
Első ránézésre semmi extra nincs benne. Captain Marvel visszatér, utánna meg Sentry veri hülyére Szivacsembert.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3459 Dátum: 2007. Január 25., 12:56:21 »
CW:The Return??? ráadásul 1 rész??? MI a görcs ez ??

Nem elérhető Abyss

• Garfield
  • **
« Válasz #3458 Dátum: 2007. Január 25., 09:44:17 »
köszönöm az összefoglalót , nagyon pöpec lett

Elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3457 Dátum: 2007. Január 24., 13:42:54 »
Ugye, hogy jobb lett ez így? IC, remek lett az összefoglaló.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3456 Dátum: 2007. Január 24., 13:11:44 »
Nagyon jó volt az összefoglaló IC.  Nem gondoltam volna, hogy erről a történteről ennyit lehet írni.  De az a kalap tényleg nagyon kemény.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3455 Dátum: 2007. Január 24., 13:01:58 »
Idézetet írta: talgaby
Hacsak IC nem előz be, holnap megírom az összefoglalót. De azért várok, mert amilyen stílusban nyomja, mindenki jobban járna vele.

Franc tudja, mert ezt most elitistán írtam és feltételezem a minimálisan elvárható alapműveltség meglétét  mindenesetre itt van:

Fantastic Four 542

Fáklya egy brooklyn-i krimóban fűzi a csapos csajszit, aztán visszaballag ivócimborájához, Reed-hez. Kávénak álcázott szabolcsi kerítésszaggatót isznak (most jöttek a desznyóvágásról, szóval rájuk fér), és már annyira készen vannak tőle, hogy Johnny azt hiszi, hogy senki sem fogja őt felismerni, mivel szemüveggel álcázta magát. Amikor Reed kiröhögi (alig burkolt Superman-áthallással), akkor felhúzza az orrát, és Reed kalapját cikizi, hogy az se valami nagy álca; mire Reed felvilágosítja, hogy az nem álca, hanem egyszerűen szereti azt a kalapot. (Mondom: tajt részeg. Nézzetek rá a kalapra! Józanul tutira nem tűrné meg még a holttestén sem.)
Kicsit beszélgetnek a CW aktuális eseményeiről, Reed mondja hogy Johnny ne beszéljen Sue-ról. Miért, kérdezi Johnny, akkor rámuszítod Thort? Nem, mondja Reed, én speciel arra gondoltam, hogy tökön rúglak, de ha már így felhozod Thort, hát én rohadtul sajnálom és tényleg nem úgy gondoltam. (Góliát a Mennyországból ezt örömmel hallja, és már nem is morcos.) Johnny kéri Reed-et, hogy hozzon még pálinkát, vagy legalábbis adjon rá egy jó okot, hogy miért higgyen neki, miután Ben és Sue már nem hisznek. Reed nyomja a sódert, hogy a törvényt be kell tartani. Johny még egy kicsit józanabb, így emlékezteti arra, hogy az F4 nem arról híres, hogy betartja a törvényeket; rutinszerűen járnak az űrbe kormányokat megdönteni. De ez más, mondja Reed. Na, nem egy nagy debattőr, de próbáljatok csak meg ti jobbat nyomni, mikor már keresztbe áll a szemetek a házi papramorgótól.
Szóval Reed szerint a törvény JÓ. Fáklya kérdezi, hogy a cél szentesíti az eszközt? Nem, csak az esetek 1,396%-ában, és ez éppen olyan eset. Ez biztos? Matematikai bizonyosság, mondja Reed, aztán eszébe jut, hogy ezt ellenőrizni kéne. (Szerintem is, mert már olyan állapotban vannak, hogy a számlát se tudják összeadni.) El is indulnak valahová pont ezért, noha Johnny szól, hogy utána neki dolga van Kapi ellenállásával: le kell állítaniuk Reed-et. Nem gond, mondja Nyíl. Kalapot és kabátot vesz. Johnny nem, mert őt jobban fűti a szesz. (Ezt hívják vidéken bundapálinkának: kabát helyett viseli a jóravaló ember.)
Közben Queens-ben a Mad Thinker (magyar nevén: Molnár Lajos) éppen mad thinkel. Ő egy ilyen okos gyerek. Bejön Reed és a Fáklya. Reed mondja Lajcsinak, hogy segítsen neki. Mijafaszér'?, kérdi amaz, hiszen meg akarlak ölni. Reed aszongya, hogy ha nem segít neki, akkor mindent elköp az egészségügyi reformról a kuruc.info-nak. Dr. Molnár beijed és inkább segít.
Kicsit később a Baxter-házban a Sue távozása során keletkezett károkat méri fel a Damage Control. (Úgy látszik, Sue már szuperbűnözőnek számít; Reed-nek meg van pofája a családi veszekedéseknél összetört holmit az állammal kifizetni. Tán még a fejéhez vágott cserepeket is feltünteti a számlán, meg az odakozmált lecsókárt.) Reed nosztalgiázni kezd, hogy mi volt 12 éves korában, mire Johnny olajra lép; amúgyse teljesen tiszta, hogy mit keres a Baxter-házban, hiszen őt amúgy üldözi a SHIELD. Hirtelen színrelép a Vörös Koponya, és egy Kozmikus Kocka szeli át a teret és az időt... á, nem, de a kocka stimmel: Richards egyik gyermeke csűri vele fejbe a Damage Control-os csókát. De mivel az F4 jó vevő, az ügynök csak vigyorog, amíg Reed elcsomagolja a kölköket.
Vágás Párizsba, ahol egy falrengető jelenet zajlik le a föld alatt a Lény, egy francia csajszi és a helyi Hydra részvételével, ezt egyszerűen látni kell. ("All hail Hydra!" franciául, vazzeg!) Utána a csajszi kikezd a Lénnyel ("Párizsban vagy, itt nem számít egy kaland!"), aki az illendőség kedvéért tiltakozik, a praktikum kedvéért meg a képen nem látszó kezével óvszert keresgél, de a luvnya aztán lelép. Jön helyette Johny, most kiderül hogy miért volt a Baxter-toronyban (ahova mellesleg a Megtorló csak iszonyat nehezen jutott be: AmKap alighanem elfelejtette, hogy Johny a főbejáraton is mehetett volna): ellopott egy repülő fürdőkádat, és elhozta Bennek, akinek ugye lopnia sem kellett volna, merthogy ő nem bűnöző hivatalosan... na mindegy, lényeg hogy Ben nem volt ott Góliát temetésén, pedig jó haver volt. Épp ezért, nem bírta volna ki. És nem is hiszi, hogy Reed annyira szétesett volna, hogy ő készítse el a Thor-klónt... hát, vak a pasas, az biztos. Johnny hívja őt vissza, de egyelőre nem megy. Azért ha meggondolná magát, kap ő is egy fürdőkádat.
Richards közben bemutatja a Mad Thinkernek nagy titkát: szociológiai számításokat végzett, Isaac Asimov "Alapítvány"-trilógiája nyomán. A pszcihohistóriát mindenki ismeri, aki nem, az ne is olvasson itt tovább, hanem induljon a könyvtárba, és folytassa akkortól, amikor már megismerte. És akkor már kultúrembernek nevezheti magát. (És rögtön felismerheti Richards szobájában az Első Szóló szobájának mását, az Ősradiáns által kisugárzott, kézzel írt egyenletekkel. Hódolat Asimovnak!) Szóval Richards beleszeretett a ph-ba, olyannyira hogy a valóságban is megalkotta, és ezzel már évtizedek óta képes igen magas valószínűséggel előrejelzni a társadalmi változásokat. Erre Tony Stark is képes, de ő csak ösztönösen megérzi a dolgokat; Reed viszont kiszámolja, és a számok Stark-ot igazolják. Hát ez az oka Richarsd vakhitének a regtörvény mellett: számításai katasztrófák sorozatát, milliárdok halálát jelezték előre minden olyan esetre, ahol a regtörvény nem jött volna létre.
Thinker szerint a számítások hibátlanok. Ami most történik, minden változásnak, minden egyes fájdalmas lépésnek meg kell történnie az emberiség túléléséhez: de még így sem garantált a siker, így is számtalan módon bekövetkezhet a kisiklás és az emberi faj pusztulása. És maga Richards, mennyire naív volt... azt hitte, rátérhet a kisebbik rossz útjára, és mégis tiszta maradhat a keze? Stark sosem értheti meg azt az elméletet, amit itt ők ketten felfognak. De érzi hogy mit kell tennie, és felvállalja minden tettét, pontosan tudva, hogy szuperhős barátai gyűlölni fogják érte. Hiszen kettejükön kívül szinte senki sem lesz, aki megérti, hogy mit áldozott fel Vasember. Ezzel szemben Richards pontosan érti a helyzet minden apró rugóját... viszont vakon cselekszik, nem ismeri be maga előtt a könyörtelenségét, és vakon téved rá a gonoszság útjára.
Sosem győztelek le, Reed Richards, de most már láttalak veszíteni. Hiszen mit érhet egy férfi, ha a kerek világot meghódítja is, de elveszíti tulajdon lelkét? Lépjen elő, Mrs Richards.
Sue testet ölt és kikel Reed ellen: hát nem a törvénytisztelet, vagy a (régebben említett) szegény, meghurcolt nagybátyja emléke miatt áll a CW mellett! Hazudott nekik. Reed nem érti, honnan tudta a Thinker, hogy Sue itt van. Thinker szerint ahol a tudomány csődöt mond, segít a józan ész... Sue dühöng, hogy Reed hazudott nekik. De hiszen csak védeni akarta őket! A feleségét és a barátait, Bent és Johnnyt, ne védje úgy, hogy tudatlanságban tartja őket! Nem a gyerekeik!
Val és Franklin viszont az ő gyerekei, mondja Reed, és bármit megtesz, hogy megmentse az életüket. Sue nem fogadja el. Mindig is győztek, akármilyenek is voltak az esélyeik, csak azzal, hogy a helyes dolgot tették. Amerika Kapitány mellé áll, és újra győzni fognak, minden eséllyel szemben.
Nem, mondja Reed. Nem látod? Ezúttal nem.

Elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3454 Dátum: 2007. Január 23., 21:03:17 »
Nem, a  mighty-ban, ha még jól emlékszem (ez most jó 1.5 hónapos infó, szóval páran kimaradhatnak...) Vasember (csapatvezető), Darázs, a Fekete Özvegy, a Sentry, Ms. Marvel (innentől már nem jó...), Energikon (hogy legyen kit ugráltatni) és Árész lesznek. Mint látható, a csapat inkább a csupaizom/semmiagy elvet vallhatja... (gyakorlatilag Tony az egyetlen, aki vmennyi ésszel, Janet és Natasa meg az egyedüliek, akik vmennyi józan ésszel bírnak az egész bandában). A másik felállás meg pont az ellenkezője, ott Cage kivételével egy erőgép sincsen. Van egy sanda gyanúm, hogy Bendis a Mighty-nak adja mag a régi stílusú világfoglaló szörnyeteget leverős, míg a másiknak a lapakodós-majd mindentszétbunyózós feladatokat fogja adni. Az Illuminatiban meg kiálheti a szuperlények világ háta mögött szervezkedő nagyon nagy horderejű akcióit. Igazság szerint ez így leírva egész jól hangzik...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3453 Dátum: 2007. Január 23., 17:27:06 »
Ő lehet, hogy a másik Avengersben lesz benne, vagy pedig kezdésnek a WWH-ban nyomja majd.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #3452 Dátum: 2007. Január 23., 17:21:52 »
A Kap hol marad?

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető papper

• Garfield
  • **
« Válasz #3451 Dátum: 2007. Január 23., 17:09:26 »
Na úgy néz ki, hogy a CW után megvan a két Bosszú angyal csoport névsora is.
Pókember
Póknő
Vasököl
Luke Cage
Rozsomák
Dr. Strange
Rónin
Echo

Az egyik csapat, legalábbis ezt hallottam:)