HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (71/1662) > >>

Zigota:
Hát az hogy Morlunék az Earth-000 lakói és totemekre vadásznak, nem magyarázat. És ha totemeken élnek, miért akarják őket kiírtani?

KiD:
Slott nálam teljes rejtély. Vagy tök jó dolgokat ír, vagy messziről bűzlik az egész. A Spider-verse nálam is nagy kapufa volt tőle. Sőt, azt kell mondanom, hogy a Superior óta nemigen állt elő olyannal, ami megfogott volna.

Micho:

--- Idézetet írta: Zigota - 2015. Október 16., 12:42:06 ---É Most olvastam egyébként a Spider-verse-t

--- Idézet vége ---

Akkor vedd elő mégegyszer, mert amiket felsorolsz, azt mind lehet tudni ;)

Zigota:
Én amit olvastam, abban nem Peter volt okos, hanem az ellenfelei hülyék. És ráadásul rég abba kellett volna hagynia a szuperhősködést, mert több gonoszt teremtett, mint akit eltütetett. Most olvastam egyébként a Spider-verse-t, és végig vártam, hogy elmondják, miért csak a póktotemeket vadásszák, és honnan jöttek Morlunék, de úgy látszik, ezt Slott se tudja...

Micho:

--- Idézetet írta: KiD - 2015. Október 11., 22:56:06 --- Ezek számomra a reboot óta what if történetek. Jobbak, rosszabbak, érdekesek, vagy nem, de what if-ek. Valszeg ez már így is marad.

--- Idézet vége ---

Ráadásul követhetetlen az egész. Túl vagyok a Point One-on, ami után nem hogy okosabb lettem, ahogy egy bekapcsolódási pontnál illene, de jóformán azt se tudom, merre van ez az új univerzum arccal előre.
Amit tehetünk, hogy sorban leszüreteljük az első számokat, aztán ami érdekes, azt követi az ember tovább. Az ASM pl. a hibái ellenére érdekel, de a Point One-ból kiinduló 5-6 sztorivonal fele nagyon nem fogott meg.

--- Idézet ---Szerintem zseni nem volt soha, csak nagyon okos
--- Idézet vége ---

...és egy kicsit lúzer típus, vagy ahogy ő hívta, "Parker-szerencse" ;)
Szerintem ez pecsételte meg a sorsát, és hogy nem volt túl nagy önbizalma sosem, hogy elhiggye, többre is képes. Hányszor marcangolta azért is magát, hogy egy szupermodellel kufircol?  :stupid:
Na ehhez képest valóban nagy ugrás az, amit Slott csinált vele.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése