HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Inner Circle:
Nekem is rohadtul elegem van az ilyen "szabadidőautó" szereplőkből, akik azért jobbak bármi másnál a piacon, mert mindenre használhatóak, nem is érti az ember, ki az a hülye, aki másféle autót vesz (mondjuk aki használni akarja valamire). Utoljára talán Thanos sameszei kapcsán akadtam ki ezen.
Zigota:
Igen, az írók nem tudnak szabaduni a párhuzamos világoktól. Se a DC-nél, se a Marvelnél. A Secret Wars után tényleg csak egy világ lesz majd?
KiD:
Nekem az egész összecsapott volt. Zavaros háttértörténet, csilliónyi szereplő, akik még a saját tie-injeikben is bénák maradtak. Arra ment ki az egész, hogy megmutassák, milyen kemény valaki, mert meg tudja ölni Peter egy másik univerzumbeli mását. Morlunék - erről már beszéltünk - tök egyengazfickók voltak, akiknek se cool kinézetük, se cool történetük, se cool képességeik. Attól, hogy valaki mindenben nagyon tápos valahogy pont hogy elveszíti az egyediségét. Az sem tett jót a sorozatnak, hogy éppen a sokadik Marvel cím volt, ahol párhuzamos világok szereplői szaladgáltak. (Pre-Secret Wars Avengers, Miles Morales, régi X-ek). Szóval akárhogy olvastam, mindig arra lyukadtam ki, hogy bár mást olvasnék. :D
Zigota:
Igen, de azért kíváncsi lennék, hogyan kezdték a pályafutásukat :D Volt pár jó karakter, de tényleg összecsapták, főleg a végét.
Micho:
--- Idézetet írta: Zigota - 2015. Október 17., 17:07:22 ---Hát az hogy Morlunék az Earth-000 lakói és totemekre vadásznak, nem magyarázat.
--- Idézet vége ---
Máris többet tudunk :lol:
Morlun és a bandája egész egyszerűen a totemek életerejét elszipkázva maradnak formában, és az említett dimenzióból indítják időről-időre a vadászatukat.
--- Idézet --- És ha totemeken élnek, miért akarják őket kiírtani?
--- Idézet vége ---
Szerintem nem akarják, de mivel "elfogyasztják" őket, így előbb-utóbb nyilván el is fogyhatnak. De nem csak Pók-totem létezik, pl. van Párduc-totem, és sosem találod ki, hogy emiatt kivel harcolt Morlun ;)
--- Idézetet írta: KiD - 2015. Október 17., 09:45:41 ---A Spider-verse nálam is nagy kapufa volt tőle.
--- Idézet vége ---
Jól indult, de iszonyat összecsapott lett... ezt kivételesen sokkal bővebb lére lehetett volna ereszteni, mert pl. rengeteg karakter ki se tudott bontakozni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése