HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (645/1662) > >>

Jolly Jack:
Nem értem Dick miért ne viselhetné továbbra is Batman palástját Bruce visszatérését követően. Elvégre Wally is Flash maradt Barry "újjászületése" után. Ezt a kérdést egyébként sokszor feltették már DiDio-nak, aki egyetért a rajongókkal abban, hogy Dick remek Batman-nek bizonyul, és ha rajta múlik, akkor két Batman lesz a DC Univerzumban. Egyébként sem lenne célszerű Dick-nek visszatérnie a Nightwing szerephez (hiába került szóba a Batman and Robin #10-ben), pláne a Prodigal című sztori után. Különben Bruce tovább folytathatná a bűnüldözést Matches Malone, vagy akár Oberon Sexton álnéven is, bár kevés az esély arra, hogy a "sírásó" maszkja mögött ő bújt meg, mert az túl egyszerű volna Morrison-tól. Ha netán Dick (pontosabban a DC) mégis Éjszárny mellett dönt, Damian-t továbbra is a gondjára bíznám: Nightwing and Batwing. Máris jó oka volna Damian-nek, hogy főnökösdit játszon (10 éves fejjel), mivel a Batwing and Nightwing jobban hangzik. :rolleyes:

Olvassa-e valaki a legújabb Superman crossovert (The Last Stand of New Krypton)? Az első és a második rész után rögtön megfogalmazódott bennem egy kérdés: miért kellett erre egy évet várni? A World of New Krypton csupán arra volt jó, hogy húzzák az időt. Erre végre előállnak egy korrektnek tűnő történettel, ami jó étvágygerjesztőként hat (majd) a 100 perces háborúra. Tökön rúgták a bandát, vagy mi? Még Pete Woods rajzai is dinamikusabbak, mint a fönt említett 12 részes miniben. A Supergirl mostani száma is jópofa volt, ha viszont Sterling Gates munkáját veszem, akkor irományának csupán a fele is elegendő lett volna. Még annyi fölösleges mondatot-- Istenem! Ha azonban valakinek már elege van ezzel a sztorivonallal, ajánlom a 80 oldalas Superman óriás számot. Jó kis olvasmány, és a rajzok minősége sem olyan hullámzó, mint a 80 oldalas Batman füzetben, amiben a legjobb sztori a Rhonda nevű prostiról szólt, akit Alfred felszedett.

talgaby:
Nem, a Morrison-féle Batman & Robin. A másikat nem nevezzük teljes nevén, mert rontást és átkot hoz mindenkire.
Meg amúgy ASGBADGAT. :)

zozi56:
B&R = ASGDBARAT? (vagy mi)

A Doctor Voodoo- és a Strange-sorozatok milyenek?

talgaby:
Olvass B&R-t, és nem lesz ilyen gondod.

Predash:
Lehet, hogy csak a megrögzött Batman rajongó énem beszél belőlem, de én ha elolvasok egy most futó Batmant, akkor én a maszk mögött még mindig Dicket látok, aki nálam (szerintem) már majdhogynem örökre egy tökéletes és egyedi Nightwing marad. Dickből hiányzik az a ridegség és komorság, ami Batman egyik fő alkotóeleme. Persze imádom Dicket, és Damien konfliktusai is érdekesek, de amikor megláttam az első mosolyogó Batmant nem is olyan rég, akkor nem éreztem, hogy a Sötét Lovag jelent meg a paneleken.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése